2777
2789
عنوان

کیست تخمدان کمک

44 بازدید | 4 پست

من پارسال ی کیست تورحمم ترکید تا پای اتاق عمل رفتم  ولی مهر پارسال سونو دادم هیچی نبود این ماهم سونو دهدم حوشته تخمدان پلی کیستیک اما اندازه کیست نداده حالا الان یساعته زیر دلم واژنم درد دارم نمیدونم از عفونت یا کیست کسی میتونه کمک کنه ب دکتر دسترسی ندارم 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
لکه بینی داری ؟

نه 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال که کیستم ترکید تازه ۶ماه بود زایمان کرده بود با صورت خوردم زمین ۲شب بیمارستان موندم همه تعجب کردن این کیست چجوری انقد بزرگ شد یا کسی تواین مدت ندیده بودش