2777
2789
عنوان

اه این چه شوهریه؟ هر شب شام میخواد

1088 بازدید | 77 پست

این تاپیک صرفا جهت شوخی و فان ایجاد شده.

آقا خدایی من خسته میشم هر روز ناهار هر شب شام. نمیشه هم درست نکرد. خودمونم گرسنه میشیم خب. 

بعد شام درست کردن واقعا سخت تره. امشب شوهرم بهم گفت پاشو شامو آماده کن گفتم اه تو چه مردی هستی هر شب شام میخوای؟ بنده خدا قیافه ش اینجوری شد🤐😞😲

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب حال نداشتم یکم از ظهر غذا داریم تا اینجا موفق شدم با چیپس و کولوچه یکم سیرش کنم ته مونده ظهر رو بهش بدم دیگه سیر شه 😁😁 دیشبم ماست خورد 😁 من نمونه بارز یک زن کاملم 😁

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

آخه خدایی آشپزی سخته

چهار الی پنج ساعت زحمت میکشی غذا میپزی

بعد میان تو نیم ساعت همش تموم میشه

چه فایده ای داره!

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

حالا این دفعه ببخشش.گناه داره.قول میده دیگه شام نخواد.  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

حالا منو بگی شوهرم ماه اصلا شام نمیخواد ولش کنی نهارم نمیخواد اصلا خودش برام درست میکنه😆😆😆(مجردم)

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
استارتر ... اومدم بگم به امید روزی که غذا رو هم مثه نون همه از بیرون بخرند ... عرف باشه ها ...

منم همیشه یکی از آرزوهام همینه❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙