2777
2789
عنوان

شوهر احمق و خنگ و بچه ننه

434 بازدید | 39 پست

سلام دوستان ما چند روز پیش عروسیمون بوده بعد شوهرم جلو همه برداشته پای باباشو بوس کرده به من قول داد انجام نده و تو ماشین گفت انجام نداده اما مامانم گفت انجام داده بعد اینکه زورش اینجاست خانوادش هیچکاری براش نکردن همه رو خودش کرده ولی از بس خنگ میگه همه رو بابام برام گرفته و خودم هیچکاری نکردم😐

خانواده من تو عروسیمون ۱۷ میلیون شاباش دادند با ۳ تا النگو ۴ گرمی اونوقت خانواده آقا کلا ۱۱ میلیون دادند اونم به دیجی و فامیل و اینا، بابام‌به پدرشوهرم گفته بلندشو بریم به داماد شاباش بدیم گفته من پول ندارم اونوقت پای این حرومزاده که هیچکاری برای ما نکرده بوسیدن داشته منتظرم فیلمامون بیاد تو فیلم معلوم باشه یعنی جرش میدم میگم تو که گفتی انجام ندادی این چیه پس اسگول خررررررررر الان دارم میترکم از اعصابانیت😕

از کاراشون از رفتارشون بگم سرتون شاخ در میاره.

ادامه رو تایپک بعد میگم طولانی نشه اینجا🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم به شما ربطی نداره... این کار همسرتون هیچ ضرر ومنفعتی به شما نداره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

به پدرشوهرت میگی حرومزاده ؟ به شوهر چند روزه میگی خر و اسکول 

نشستی حشاب کتاب کردی چند گرم چند میلیونه  کادوهات ؟ 

به بوسیدن پدرش هم کار داری چون ۵ تومن کم و زیاد دادن ؟

کجا بزرگ شدید ؟ خیلی کوتاهی کردن خانوادت تو تربیتت همین 

فرص کنید شما پای پدرتون رو بوییدین... با اینکه پدرتون براتون جهیزیه نداده... ولی بازم پدرتونه واز محبت بوسیدن... آیا همسرتون حق داره به شما وپدرتون توهین کنه؟؟؟ 😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خیلی بی ادبی خیلی همسرت اگه به این قد و قواره رسیده که با شما ازدواج کنه از صدقه سری باباشه ،،چرا فقط عروسی رو میبینی چرا نمیگی این مرد یک عمر زحمت همسر منو کشیده بزرگش کرده همسر شما دین فرزند بودن خود رو ادا کرده و به شما ربطی نداره از من به تو نصیحت خودتو از چشم ننداز

من چند تا از وسایلمو نمیخواستم مامان طفلکم رفت عوض کرد ۱۰ میلیون هم اضافه پرداخت کرد اومد بعد خونه ما کولر نداشت مامانم به مادرشوهرم برداشته گفته من ۲۵۰۰ اولشو میدم میرم براشون میخرم شما بقیه اشو قسطی بدید ایناهم قبول کردند بعد نمیدونم مادرشوهرم از کجاش در آورد گفت به مامانت گفتم نصف نصف باشه اصلا بدون هماهنگی مامانم این حرفو زده،بعد ما خرید بودیم مامانم زنگ زد گفت کرایه راه اینقدر میشه بفرستیم خونتون به مادرشوهرم گفتم خندید گفت کرایه هم نصف نصف کنه گفتم مامان من امروز صبح شهر بود ۱۰ میلیون سر وسیله هام ضرر داده الانم ۲۵۰۰ سر کولر ندارند(در صورتی که داشت نمیخواستم بدن)خلاصه گذشت تا اینکه باز چند شب پیش به مامانم زنگ زد گفت مگه قرار نبوده نصف نصف باشه مامانمم گفته نه من گفتم اولشو میدم بقیه اشو خودتون بدید،حالا اینکه میگفت نصف نصف میگفت خونه نویی باشه براتون اونوقت مامان و بابای من ۱۷ میلیون پول و ۳ تا النگو دادند و ۱۰ میلیون ضرر رو وسایلم و ۲۵۰۰ برای کولر و گفتند خونه نویی ۱۰ میلیون براتون میزنیم اونوقت زورشون میاد خودشون بقیه پول کولر و بدن 😐

ببخشید طولانی شد 

چقد بی ادبیپدر خودشه باید از تو اجازه بگیره؟

پدر خودش به جز توهین و حقارت چیزی ندیدم نصیبش کنه یا دست کنه تو جیبش بگه بیا این پول برای زندگیت کمکت باشه از ما چیزی ام‌میگیره