2777
2789
عنوان

شوهر احمق و خنگ و بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس بی چشم رُان

ومیدونی چی آدم ها رو آتیش میده... اینکه بهترین جهیزیه بود... وحتی تمام فامیل خای خودشون تعریف جهیزیه من میکردن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ومیدونی چی آدم ها رو آتیش میده... اینکه بهترین جهیزیه بود... وحتی تمام فامیل خای خودشون تعریف جهیزیه ...

من که خداروشکر از جهیزیه ام ایراد نگرفتند اما با کاراشون حرصم میدن پست دومم و خوندی درباره ی کار حقیر مادرشوهرم؟از بس حرص میخورم معدم میخواد بیاد بالا 

تا خدودی بهت حق میدم ادم حرص بخوره ولی این قدر هم فحش و ناسزا نگو درست نیست اول زندگی سر جنگ برداری اروم اروم به شوهرت بفهمون تو این زمونه هر وی هر چه قدر براتون لطف کرد جبران کنید مهربونی کزد جبران کنید اگه کسی لطف و مهربونی نکزد شما هم نکنید تمام دیگه فحش و ناسزا نداره 

منم شوهرم موقع عروسی خانواده اش اصلاااااا پشتش نبودن خودش به سختی همه کارارو کرد ما هم تو این ۸ماه که ازدواج کردیم به شوهرم فهموندم که ما از کسی طلب نداریم کاری برامون نکردن ماهم نمیکنیم مثلا ما رسمه به مادر عیدی میدیم امسال به مادر من بیشتر دادیم درستش همینه تو هم کم نم جبران کن 

اگه خیلی پیش شوهرت از خانواده اش بد بگی بهش برمیخوره نارات میشه فخش بدی کم کم عصبی میشه بالاخره خانواده اشه

تا خدودی بهت حق میدم ادم حرص بخوره ولی این قدر هم فحش و ناسزا نگو درست نیست اول زندگی سر جنگ برداری ...

نه اصلا من جلوش که فحش ندادم الان تو تایپک خودم و خالی کردم‌.

خب شوهر شما منطقیه من برم به شوهرم بگم بیا برای مامان یا بابای من بیشتر از خانواده خودت بزار اونم فکر میکنی میگه چشم😕

یکسال روز مادر پول نداشت رفته بود برای مامان خودش از دوستش لباس برداشته بود یواشکی بهش داده بود بعدا فهمیدم از کدوم دردم بگم‌برات خواهر🫠

نه اصلا من جلوش که فحش ندادم الان تو تایپک خودم و خالی کردم‌.خب شوهر شما منطقیه من برم به شوهرم بگم ...

عجب چی بگم....

باهاش حرف بزن ببرش مشاوره ببین میاد حتی شده انلاین ویزیت شه چون احتمالا نیاد با این توصیفات شما 

درست میشه با مشاوره یعنی؟

اره بهش بایدفهموند که الان خانواده اون شنا و خودش هستید بقیه در اولویت دوم هستن و همونطور که اون خانواده داره شما هم داری باید به هردو بهدعنوان بزرگتر احترام بزاره خودت هم باید به پدر و مادرش احترام بزاری

اره بهش بایدفهموند که الان خانواده اون شنا و خودش هستید بقیه در اولویت دوم هستن و همونطور که اون خان ...

من خیلی احترام میذارم جوری که کلا فامیل حسودی شون میشه به خانواده شوهرم بخاطر داشتن عروسی مثل من