2777
2789

درسته واقعیته که رشته ریاضی کار نداره ولی آدم اعصابش خورد میشه

هر کی میاد میگه شما هیچی نمیشید از معلم درسای محتلف گرفته تا معاون همه اینطورین که شما هیچی نمیشید اسنپ میشید. شوخی هم نیست جدی ان

هی معلما تحقیر میکنن و میگن شما جاهای تاپ قبول نمیشید بیکار میشید بی پول میشید

وای بس

هر چقدر هم برام مهم نباشه بالاخره آدم تحت تاثیر قرار میگیره

همینارو میگن بچها شل میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت هست رتبه 2 ارشد و دکترا

منم دکترای مهندسی دارم دانشگاهم تاپ نیست مث همسرم به هر حالا 22 سال درس خوندم

والا کار مناسبی نداریم تو یه کارخونه تولیدی داریم کار میکنیم حقوقمون رو هم یک اپسیلون از درآمد شهین بیوتی سر کوچه مون نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

این فرهنگیا ۹۰ درصدشون عقده اینبی تربیت نیستیم اگر بودیم بهشون میگفتیم سوتین فروشی بزنیم درامدش از ش ...

بعد جالبه میگه که فکر کردید برید شریف تهران کار دارید؟

برید معلم شید کارتون تضمین شدس🤣🤣🤣🤣🤣

بعد جالبه میگه که فکر کردید برید شریف تهران کار دارید؟برید معلم شید کارتون تضمین شدس🤣🤣🤣🤣🤣

اینو راست گفته :))

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کلا خیلی دارند به شوخی و جدی رشته های ریاضی را داغون میکنند بچه من ب شدت افسردگی گرفته هر روز گریه که من هیچی نمیشم از بس هر کی میرسه میگه ریاضی بدرد نمیخوره خب شایدم تا جدودی درست باشه ولی گفتنش به یه نوجوون فقط ترس و ناامیدی میندازه تو دلشون

رشته ریاضی فقط شریف و امیرکبیرش آینده خوب داره

باقی دانشگاه ها نه

علتی هم که یه تعداد مخالف رشته ریاضی ان بخاطر اینه که دانشجویان این رشته ها واقعا زحمت میکشن باسواد میشن ولی تهش این سوادشون اونجایی که باید ، خریدار نداره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

ته ته درس خوندن اگه سهمیه و پارتی نداشتی باشی شغل خوب گیرت نمیاد ..

حالا چرا میگه معلمی چون بله فرهنگیان قبول بشید شغل دارید درآمد ندارید .پرستاری هم همینطور شغل هست ممکنه درآمدش به کارش نخوره .ولی سرکار را میرید .