2777
2789
عنوان

رفتن همسرم به خانه همسر سابق برای دیدن بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 42181 بازدید | 445 پست
نیومدم باهات جر و بحث کنماا دوست عزیزم.. فقط تا بوده همین بوده.. از نامادری ببشتر از این انتظاری نمی ...

عزیزم همه مثل هم نیستن فامیلمون از7سالگی نامادری داشته نامادریش با اینکه بچه دارم شد باز اونو مثل دختر خودش دوست داره حتی الان دختره هم ازدواج کرده ولی همیشه میگه نامادریم بیشتر از بچه های خودش به من رسیدگی کرده و میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضیه خاصی نداره بابادل درد شدید شده، چند هفته هم هست همسرم نتونسته بره ببینتشون میگه دلم تنگه، برم ...

اسی به همسرت بگو دخترش رو ببرن آزمایش حساسیت به گلوتن ازش بگیرن

چون یکی از دلایل دل درد های زیاد حساسیت به گلوتن هستن

با این که از جدایی شون و از ازدواج من زیاد می گذره و من دو تا بچه دارم، متاسفانه همسر سابق شوهرم، دو ...

بنظرم خودت هم همراهش برو بگو اومدم سر بزنم وهم شوهرت رو تنها نمیذاری

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

نیومدم باهات جر و بحث کنماا دوست عزیزم.. فقط تا بوده همین بوده.. از نامادری ببشتر از این انتظاری نمی ...

همه،نامادریابد ذات وقاتل نیستن،،،،ولی خب مادراون بچه هم نمیشن،،،ذات خوب باشه طرف باهمه،خوبه ،مگر دشمنی،ببینه

شمابه انسانیت خودت شک داری مگه؟

اون مثالت وحشتناک بود لعنت خدابهش زجرکش بشه،اون زن لعنت به،پدر بچها

عاقبتش،چیشد تاوان داد؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مریضیه خاصی نداره بابادل درد شدید شده، چند هفته هم هست همسرم نتونسته بره ببینتشون میگه دلم تنگه، برم ...

اون بچه ظاهرا شرایط خوبی نداره اینکه دکترا متوجه نمیشن علتش چیه احتمال زیاد از استرس هست.

وای استارتر

فکر کردم خودم تاپیک زدم خبر ندارم....مسئله ی منم هست ...من البته شک ندارم که عرف نیست و دوست ندارم بره

گفته که نمیرم داخل دم در میرم و...ولی من میدونم گاهی میره میگه مادرشان نیست و البته بازم من مطمئن نیستم .

کلا خوشم نمیاد نه اینکه بترسم و شک داشته باشم .خب چه لزومی داره این همه آدم جدا میشن مکه همه خونه دارن بدن به همسر سابق

مکه همه میرن خونه ی زن سابق به بهونه بچه

چیز خاصی نمیخواست بگی فقط باید میگفتی کی بریم؟میوه ای چیزی هم بگیر براش بعدم در جواب حرفی ک گفته بود خونه خودمه باید میگفتی خونه مال کی هست مهم نیست مهم افرادی ک توش زندگی میکنن هست اگه اینجوری باشه هرکی میتونه بره خونه هرکس دیگه ای چون خونه مال خودشه

وای استارتر فکر کردم خودم تاپیک زدم خبر ندارم....مسئله ی منم هست ...من البته شک ندارم که عرف نیست و ...

البته اینو یادم رفت بگم

هفت هشت سال پیش بود که همسر سابق میخواست ازدواج کنه یا لااقل اینطور وانمود میکرد اون موقع شوهرم یه حرکت هایی زد پنهان از من بعدا اتفاقی فهمیدم نه که خیانت کنه ها ولی صمیمیت ایجاد کرد بعدا هم گفت که میخواستم نره ازدواج کنه بچه ها ضربه میخوردن و...ولی من که فهمیدم چون از چشمام بیشتر به شوهرم اعتماد داشتم و سر بچه ها و ارتباطش با مادرشان بخاطر بچه ها آزادش گذاشته بودم بخاطر اعتمادم

واقعا ضربه ی بدی به اعتمادم خورد .

بهمن دلیل الان خیلی حساس تر شدم .

با مشاور صحبت کردم که من اینو آزاد گذاشته بودم بخاطر بچه ها و.

گفت اشتباهه

هر چی اصولی داره ارتباط پدر با فرزندان هم اصولی داره خرجشونو بده ببینتشون تو حق نداری چیزی بگی بچه هاشن

بیارتشون

ولی خونه طرف نباید بره و ازین حرکت ها مگر واقعا اضطرار باشه برای یه بار دوبار

مثلا یادمه گیر داده بود بچه ها را با مادرشان ببرن پارک میکفت بچه ها نیاز دارن ....حالا الان ما بچه داریم سال به سال نیاز ندارن بچه هامون