2777
2789
عنوان

بچه م یه هفته ست چیزی نخورده

285 بازدید | 37 پست

سلام.اینقدر روحیم داغونه که اصلا نای نوشتن ندارم.پسرم ۴ سالشه.حدودا یک هفته ست که اصلا غذا نخورده.اصلا که میگم یعنی واقعا هیچی.اصلا چیز جامد نمیخوره.میگه تو گلوم گیر میکنهفقط شیر و بستنی میخوره.بردمش دکتر گلوشو معاینه کرد گفت هیچی نیست.دیگه نمیدونم باید چیکار کنم😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر پیش تل گیر 

بچه ها یه چیزی تو گلوشون گیر می‌کنه دکترا نمی‌فهمن میری پیش تُل گیر فوت می‌کنه اونا درمیان می‌تونه خیار یا پوست تخمه یا هر چی باشه 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

سوپ براش درست کن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تُل  شده 

یعنی بین حرفه های بینی و دهن غذا گیر میکنه .  من میبرم توی روستاها   تل گیر هس . از بینی فوت میکنن از دهنش میفته بیرون .

یا گلوشو ماساژ میدن و به بچه میگن اب دهنت رو قورت بده . 

دکترا اینو بلد نیستن کلا . 

خیلیا هم فکر میکنن طرف تو دست خودش اورده میندازه بیرون میگه از دهنش ‌ افتاد .

ولی  اینطور نیست . تل گیر عالیه .‌من بچنو چند بار بردم .

شده هر هفته میبردم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای منم یه مدت اینجوری بودممم

حدودا ۲ ۳ ماه هیچی نمیتونستم بخورم

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

شاید یه لقمه ای چیزی گیر کردهبهش چای گرم بده شاید خوب شد؟شایدم لوزه هاش هست؟ ولی با معاینه مشخص میشه ...

دقیقا یه روز قبل این جریان یه تیکه ابنبات چوبی تو گلوش گیر کرد و خیلی گریه کرد.میگم شاید ترس مونده واسش