2777
2789
عنوان

بچه م یه هفته ست چیزی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شربت اشتهاآور پدیا بست بده الان تابستونه یکم اشتهاشون کم میشه بستنی نده اصلا

اشتهاش کم نیست.میاد سمتش.تو دهنش هم میذاره.ولی میترسه قورت بده.میره تف میکنه بیرون میگه قورت بدم گیر میکنه

ببر پیش تل گیر بچه ها یه چیزی تو گلوشون گیر می‌کنه دکترا نمی‌فهمن میری پیش تُل گیر فوت می‌کنه اونا د ...

پسرم خیلی ترسو و کولی بازی درمیاره.اصلا نمیذاره کسی بهش دست بزنه

دقیقا یه روز قبل این جریان یه تیکه ابنبات چوبی تو گلوش گیر کرد و خیلی گریه کرد.میگم شاید ترس مونده و ...

شاید
شاید هم همون داخل گلوش مونده
ببریدش دکتر گوارش یه معاینه کنه متوجه میشه

پسرم خیلی ترسو و کولی بازی درمیاره.اصلا نمیذاره کسی بهش دست بزنه

آخه نمیشه که همینطوری بمونه 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اشتهاش کم نیست.میاد سمتش.تو دهنش هم میذاره.ولی میترسه قورت بده.میره تف میکنه بیرون میگه قورت بدم گیر ...

وای عزیزم.حتما ترسیده شده شاید باید از مشاور یا کاردرمانگر کمک بگیرید

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
ترسیده شدهچیزی هم قورت داده میگه درد میگیره؟

والا بردمش دکتر.دکترش گفت یه چیزی جلوی من بده بخوره ببینم چطوره.یه بیسکویت رنگارنگ داشتم دادم یه گاز زد و پیش دکتر بلافاصله قورت داد.دکتر هم گفت این که مشکلی نداره.اومد بیرون مطب دیگه نخورد.والا دیگه نمیدونم چه جوری این ترسشو بریزم.بعضی وقتا یدونه برنج قورت میده بعد با استرس میگه وای گیر کرد آب بیار.

آخه نمیشه که همینطوری بمونه

آره.میدونم.این یه هفته اینقدر حرص خوردم همش سردرد دارم و بیحالم.حوصله هیچ کس و هیچ چیزو ندارم.باید یه آمار بگیرم ببینم اینجا کی اینکارو میکنه ببرم پیشش

شایدشاید هم همون داخل گلوش موندهببریدش دکتر گوارش یه معاینه کنه متوجه میشه

دکتر خودش معاینه کرد گفت ظاهری بیشتر از این نمیشه چیزی دید.اگه بخواین کاملا داخلش دیره بشه باید عکس بندازین.ولی دلم نمیخواد تو این سن کم عکس بگیرم

والا بردمش دکتر.دکترش گفت یه چیزی جلوی من بده بخوره ببینم چطوره.یه بیسکویت رنگارنگ داشتم دادم یه گاز ...

بهش بگو اقای دکتر گفته هیچی ات نیست. فقط ترسه و این چیزا
و بهش بگو دیدی بیسکوییت رو قورت دادی هیچی نشد؟
غذای مورد علاقه شو بپز ببین میخوره یا نه