gol43 مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 عنوان مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده | مشاهده متن کامل بحث + 11604 بازدید | 152 پست با پیج فیکی که خیلی وقت بود داشتم و فالورر زیاد داشت پیام دادم فکر کرد دوست دخترشم اولش گفت چی میخوای برو سمت من نیا بعد رسید به جایی که فیلم رابطه ج.ن.س.ی شون رو فرستاد فقط احساس کردم دیگه قلبم نمیزنه چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷 1404/04/01 | 12:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qazzelle عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5288 برو سجده شکر کن زود شناختیش اگه ببخشیش و بهش فرصت ادامه زندگی بدی واقعا حقته بعد ها به بدترین شکل مم ... این حرومزادهها هیچوقت درست نمیشن توبه گرگ فقط مرگه
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 ای بابا اعصابم خورد شد الان با تو قشنگ عادی رفتار میکنه و شک نکرده ؟ خواهر برادری نداره باهاشون صمیم ... ای بابا عزیزم وقتی خودش جلوی من از دختره حرف میزنه وقتی خواهرش میاد میگه دختره بهم زنگ زده گریه کرده من چی بگم؟ چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
whattt عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 139 خب واس گذشتش بودهنوشته سمت من برو نیاواقعا فکر میکنسن شوهراتون تو مجردی رابطه جنسی نداشته؟؟؟؟ عجب... ... خدایا من چی دارم می بینم😐😐😐یعنی واستون عادیه همسرتون قبل ازدواج رابطه داشته؟همونطور که ما دخترا باید دست نخورده باشیم اونام همینطور!!!!!تروخدا این چیزارو عادی سازی نکنیداین آقایون همینطوریشم پر روان
whattt عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 139 ای بابا عزیزم وقتی خودش جلوی من از دختره حرف میزنه وقتی خواهرش میاد میگه دختره بهم زنگ زده گریه کرده ... عجب آدمیه نامزدتاز دختره پیش تو تعریف میکنهعجببب!
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14002 ای بابا عزیزم وقتی خودش جلوی من از دختره حرف میزنه وقتی خواهرش میاد میگه دختره بهم زنگ زده گریه کرده ... واقعا که امیدوارم خدا آدم خیلی بهتری رو سر راهت بزاره چون مشخصه لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاس❣ منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 خدایا من چی دارم می بینم😐😐😐یعنی واستون عادیه همسرتون قبل ازدواج رابطه داشته؟همونطور که ما دخترا ب ... دقیقا من اصلا درک نمیکنم این حرف یعنی چی چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 عجب آدمیه نامزدتاز دختره پیش تو تعریف میکنهعجببب! بله تعریف کرده خواهرش خودش میگفت تموم شده و فلان و اینا چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
هانیه۱۳۶۸ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 764 یاخوداا چرا همونو نگرفت ، تورو بدبخت کرد وا چرا میگی بدبخت. نامزدیه بهم میزنن😐ایشالا یه فرصت عالی واسه اسی پیش میاد به زودی
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9323 وا چرا میگی بدبخت. نامزدیه بهم میزنن😐ایشالا یه فرصت عالی واسه اسی پیش میاد به زودی متوجه نشدم اولشو ، فکردم چیزی دیگ شده.. کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 اسی به نامزدت گفتین که فهمیدی و همه چیز تمومه؟ نه هنوز چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
melodie عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 11534 نه هنوز فیلم و به کسی نشون ندیا مثلا پدر مادرت یا فامیل نذار ازت عقده ای بشه بالاخره یه روزی زهرشو میریزه سعی کن بدون آبروریزی جدا بشین ...
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 فیلم و به کسی نشون ندیا مثلا پدر مادرت یا فامیل نذار ازت عقده ای بشه بالاخره یه روزی زهرشو میریزه س ... آره نظرم همینه بلاخره زشته جایی درز پیدا میکنه ابرو خانواده مون میره چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
melodie عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 11534 آره نظرم همینه بلاخره زشته جایی درز پیدا میکنه ابرو خانواده مون میره حتی بهش نگو که خواهرت دیده فیلم و چتا رو خیلی خودت رو راز نگه دار جلوه بده ازون طرف به پدر مادر خودت میتونی سر بسته بگی اما تاکید کن که مطرح نکنن جلو بقیه ...
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3772 من جات بودم ی لحظ هم نمیشستم اجی فیلمو نشون خانوادش بده ی کاری بکن😭😭 قربونت برم من سعی میکنم بدون ابرو ریزی تموم شه حالا همه چی عصر مشخص میشه شب میام تاپیک میزنم تعریف میکنم چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷