2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37907 بازدید | 482 پست

چیش سخته؟ شما که سر خونه زندگی خودت نیستی اونجا بودی مثلا رفتن از خونه جمع گردن وسایل برگشتن پیش خانواده شاید سخت بود 

الان که با هم زندگی نکردین راحت تر میتونی جدا شی

درضمن هرچی هم سخت باشه از موندن و عذاب دیدن سختیش کمتره

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم برای منم همین چیزا پیش میاد و‌اتفاقا چند بار هم زده

اگه دسته بزن داره که دیگه معطل نکن زود جداشو...

بخدا من اینقدر توسری خوردم که چشمام ضعیف شده گوشم کم شنواشده ازبس زده رو پاهام زانوهام دردمند شده...

حالا بعده چندسال که تحمل کردم یکم بهتر شده ولی اشتباه کردم همون سیلی اولی رو که خوردم ازش جدا نشدم و باخودم گفتم درست میشه...الان بعده چندسال که من پیر شدم از دسش تازه بهتر شده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اینا قابل اصلاح نیستن باید قبلش نگاه میکردی باید تحمل کنی

چرا باید تحمل کنه دقیقا؟ جدایی برای همین روزاست

تازه سی سالته دختر  کلی ارزو داری که با این مرد باید به گور ببری 

چه پررو !تو دوران نامزدی شما رو کتک زده؟

منتظر چی هستی دقیقا؟ بیشتر از این خوردت کنه

بندازش دور 

واقعا من روانی شدم اما اون همه تقصیرارو میندازه گردن من همیشه

همسره منم همینطورههیچوقت نمیگه  منم اشتباه کردم اینقدر میندازه گردن من که خودمم باورم شده اعتماد بنفسم رو از دست دادم میترسم کاری کنم  میگم حتما اشتباه میکنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

مشاوره برید… درست نشد جدا بشید

ادمایی که تکلیفشون با خودشون و زندگیشون مشخص نیست و نمیدونن چی میخوان از زندگی یه روز عالین روز بعدش نه

روانیت میکنن سوهان روحت میشن یه جوری میشه که فقط خسته و داغون و وابسته‌ش میشید و بعد نمیتونید درست تصمیم گیری کنید کم کم این رفتار رو حق خودتون میدونید و سعی میکنید از کوچیکترین رفتار خوبش دلخوشی درست کنید برای ادامه‌ی زندگی 

خیلی سخته این مدلی زندگی کردن. مرد باید رو خودش و رفتارش کنترل داشته باشه.

قربونت برم.الان دیگه گذشت اون زمان که خانما بسوزنو بسازن.من واقعا به طرفم خیلی فرصت دادم.مشاوره رفتم ...

انشالله آینده بهترین ها برات رقم میخوره

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اگه دسته بزن داره که دیگه معطل نکن زود جداشو...بخدا من اینقدر توسری خوردم که چشمام ضعیف شده گوشم کم ...

نه زیاد و به این شکل یه بار سیلی زد ک بینیم خون شد یکی دو بار چنگ زد تو صورتم هر سری من خیلی جو دادم و شلوغش کردم دیگه جرات نکرد از این غلطا بکنه

خیلی ناراحت شدم خیلی توسری؟؟ چقدر حالم بد شد

بله ...سره یه چیزه پیش پاافتاده

الان بعده چندسال بهتر شده و کمتر میزنه ولی من ازش میترسم همش استرس دارم نکنه یکاری کنم عصبی بشه...حتی وقتی خیلی مهربونه نگرانم که نکته ایی ازم نگیره...خوبی هم داره ها ولی هرچی خوبی کنه با یدفعه بداخلاقیش رویه همه خوبیاش پوشیده میشه

همسره منم همینطورههیچوقت نمیگه منم اشتباه کردم اینقدر میندازه گردن من که خودمم باورم شده اعتماد بنف ...

منم همین حسو دارم جلوش راحت نیستم مدام حس میکنم باید حواسم به رفتارمدباشه

نه اهل این حرفا نیست و‌نمیاد اما من احساس میکنم اختلال روانی داره چون خیلی مودیه و رفتاراش ثبات ندار ...

شوهرمنم ازاول عقد همینطور بود فقط جدا شو اختلال دوقطبیه من اشتباه کردم موندم هنوزم همون رفتاراش ادامه داره الان جدا بشی بعض اینه بعدا حسرت یه زندگی با ارامش بخوری  چون بعدش هم بکارتت ازبین میره هم شاید بچه گیر میافتی حسابی بهش فکرکن ومثل من از سر دلسوزی باهاش نرو زیر یه سقف