2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37906 بازدید | 482 پست

از روی تجربه میگم اینجور ادما درست نمیشن  چون تیپ شخصیتیش این شکلی جا افتاده

ی وقتا خیلی مهربون ی وقتا خیلی عصبی

زندگی پر چالشی دارید باهاش

دوران عقد برای شناختن و نه اینکه ایراد اساسی رو ببینی و بازهم ادامه بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم اون وقت اون چکار کنه بد اخلاقی کنه و زور بگه و همیشه عصبانی باشه ؟

اینا قابل اصلاح نیستن باید قبلش نگاه میکردی باید تحمل کنی 

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

منم عقدجد شدم.وخیلیییییی از این بابت خوشحالم چون طرفم دقیقا یک روز خوب بود دو روز بد بود.مرتب بحثمون بود.من هم به رابطمون هم به طرفم فرصت دادم مشاوره هم بردمش.ولیییییی مشاور گفت بهم تمومش کن مرد زندگی نیست.طلاق گرفتم درسته شاید کمی اذیت بشم ولی خیلییییی بهتر از زندگی بایک ادم اشتباهی هست.گل دختر تشویقت نمیکنم اما سنت به سن بلوغ رسیده پس عقلت رو به کار بندازاگه مشاوره نمیاد خودت تنهابرو.جدا شدن خیلی بهتره تا ادامه دادن با یک ادم اشتباه.کسی که عقد مشکل داره عروسی ادم نمیشه

خب الان خوب شدید ؟

الان خیلی بهتر شده قبلا فقط خودش رو می دید الان قدر میدونه تشکر می کنه از بقیه تحملش زیاد تر شده توجه اش به من بیشتر شده دو سه سال صبر کردم تا جواب گرفتم هر بار بعد هر دعوا صحبت کردن خودم توضیح دادن گوش کردن بهش تا بهتر شد رابطمون.

بهش گفتم مهریمو میبخشم جدا شیم

چند وقته عقد کردید؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میفهمم برای منم همین چیزا پیش میاد و‌اتفاقا چند بار هم زده

اگه دست بزن داره بهتره ازش جدا بشی البته قبلش با یه مشاوره حرف بزن 

حالا نامزد منم داشت یواشکی خیانت میکرد و بعد جدایی از من با همون دختره ازدواج کرد 

💔من بعد سه سال از جدایی هنوز مجردم

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
بله خیلی سخته مشاور میگفت از مرگ عزیز هم سخت تره چون همه دلداریت میدن کسی تیکع نمیندازه شماتت نمیکنه ...

دقیقا من جدا شدم و راحت شدم.اشتباه محضه اگه بخوای با یه ادم اشتباهی ادامه بدی

با اینکه دوس ندارم کسی طلاق بگیره ولی از اونجا که خودم چندساله باهمچین آدمی زندگی میکنم و خودمم داره روانی میشم بهت میگم جدا شو

بعده ازدواج سختتره جداشدن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

دقیقا من جدا شدم و راحت شدم.اشتباه محضه اگه بخوای با یه ادم اشتباهی ادامه بدی

عزیزم بنظرم خانومایی که طلاق میگیرن خیلی قوی هستن خوشحالم برات که الان راضی هستی و حالت خوبه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

با اینکه دوس ندارم کسی طلاق بگیره ولی از اونجا که خودم چندساله باهمچین آدمی زندگی میکنم و خودمم داره ...

واقعا من روانی شدم اما اون همه تقصیرارو میندازه گردن من همیشه

عزیزم بنظرم خانومایی که طلاق میگیرن خیلی قوی هستن خوشحالم برات که الان راضی هستی و حالت خوبه

قربونت برم.الان دیگه گذشت اون زمان که خانما بسوزنو بسازن.من واقعا به طرفم خیلی فرصت دادم.مشاوره رفتم.با چشمایی باز جدا شدم.الانم مثل چی افتاده دنبالم به غلط کردن که بیا دوباره ازدواج کنیم😏