2777
2789

آیا دیوار قابل اعتماده این آگهی که واسه کار میزنند چطور مثلا املاک با درآمد 5تا 10میلیون واسه قسمت معماری آیا کلاهبرداری یا راسته 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم قبل اینکه کاری بکنی یا قراردادی ببدی خوب تحقیق کن این اگهی هاا زیادقابل اعتمادنیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم بنظرم قبل اینکه کاری بکنی یا قراردادی ببدی خوب تحقیق کن این اگهی هاا زیادقابل اعتمادنیست

جدی آخه خیلی وسوسه انگیز بعدم هرچی به همسری التماس میکنم زنگ بزنم نمیزنه میگه کلاهبرداریه 

ولی خب اونا باید حقوق بدن چطور میشه سوءاستفاده یا کلاهبرداری کرد 

خود دیوار هم راست و دروغ آگهیا رو تایید نمیکنه. شما باید در مورد آون چیزی ک میخاین تحقیق کنین.

خب چطور میشه تحقیق کرد آخه گفتن ساختمان سازی پولش بالاست 

شوهر من از ی آگهی تو دیوار جنس خرید پول رو گرفتن جنس رو نصفه فرستادن دستمونم ب هیچ جا نرسید 

جدی چه بد آخه من چیزی نمیخام بخرم آگهی زدن واسه کار منم به شوهرم گفتم زنگ بزنه بره کار کنه ولی خب از یه کارگر چطور میشه کلاهبرداری یا سوءاستفاده کرد

ادرسشو بگیر برو اونجا پرس و جو کن

باشه ممنونم ولی آخه تهران نیستم شوهرم بیکاره گفتم اگه واقعی باشه بیایم تهران 

جدی چه بد آخه من چیزی نمیخام بخرم آگهی زدن واسه کار منم به شوهرم گفتم زنگ بزنه بره کار کنه ولی خب از ...

آگهی کاری شاید بهش ببشه اعتماد کرد

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
باشه ممنونم ولی آخه تهران نیستم شوهرم بیکاره گفتم اگه واقعی باشه بیایم تهران 

گلم تو شهر خودتون بنظرم دنبال کار باشین بهتره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚