2777
2789

خانما دو ساله متوجه شدم زیادی حسودم 

دو ساله دارم به شدت زیاد اذیت و نابود میشم 

خیلی کتاب خوندم فایده نداشت کسی راه حلی میدونه بگه واقعن خسته شدم از این بیماری 

روانم ریخته بهم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه از زندگی خودم عقب موندم 

اینستا رو حذف کردم یه ساله ولی بازم خوب نشدم همینجوری ظاهر زندگی اطرافیانمم حسودی میکنم با اینکه میدونم شاید باطن خوبی ندارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسودی چی کی چرا 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نگران نباش 95 درصد خانما حسود هستن

۹۵ درصد ادمها حسودن مرد و زنم نداره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

برای رهایی از حسادت، . ایجاد حس قدردانی و تمرکز بر نقاط قوت خود و همچنین یادگیری مهارت‌های مقابله‌ای مانند نوشتن احساسات و ورزش می‌تواند به شما در کاهش حسادت کمک کند. در صورت نیاز، مشورت با یک متخصص نیز توصیه می‌شود. 
راهکارهای ترک حسادت:
  • پذیرش حسادت:
    حسادت یک احساس طبیعی است، پس با آن صادق باشید و به جای انکار، آن را بپذیرید. 
  • خودآگاهی:
    علت حسادت خود را بشناسید و به دنبال ریشه‌های آن در باورها و تجربیات خود باشید. 
  • تمرکز بر خود:
    به جای تمرکز بر دیگران، بر اهداف، نقاط قوت و دستاوردهای خود تمرکز کنید. 
  • تقویت اعتماد به نفس:
    با شناخت نقاط قوت خود و تلاش برای بهبود نقاط ضعف، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. 
  • قدردانی:
    قدر داشته‌های خود را بدانید و با شکرگزاری، حسادت را کاهش دهید. 
  • مقایسه نکردن:
    از مقایسه خود با دیگران بپرهیزید و بدانید که هر کس مسیر منحصر به فرد خود را دارد. 
  • تغییر نگرش:
    موفقیت دیگران را به عنوان الگو در نظر بگیرید و از آن به عنوان انگیزه برای پیشرفت خود استفاده کنید. 
  • یادگیری مهارت‌های مقابله‌ای:
    با نوشتن احساسات، ورزش و ایجاد فضایی آرام برای خود، با حسادت مقابله کنید. 
  • مشاوره:
    اگر حسادت به یک مشکل جدی تبدیل شده است، از یک متخصص کمک بگیرید. 
  • دوستان مثبت:
    با افرادی که نگرش مثبت دارند معاشرت کنید. 
  • خوب دیدن دیگران:
    خوبی‌های دیگران را ببینید و از موفقیت‌هایشان خوشحال شوید. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!