2777
2789
عنوان

چطوری بچتونو از شیر گرفتید?

11085 بازدید | 71 پست

سلام نی نی سایتیا...خوبین??من پسرم الان رفته تو 22ماهگی...میخوام از شیر بگیرمشاذیت میشم...وقتی شیر میخوره انگار از اعصاب کم میارم...میشه راهنماییم کنید که چطوری از شیر گرفتید??که به بچه زیاد صدمه روحی نخوره...ممنومم

باید کم کم کمش کنی سرگرمش کن خوراکی های مختلف واسش بگیر دم دستش باشه حتما حتما لیوان نی دار بهش بده حتما باید یه چیزی رو مک بزنه جایگزین سینه مادرباشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کم کم کمش کنی سرگرمش کن خوراکی های مختلف واسش بگیر دم دستش باشه حتما حتما لیوان نی دار بهش بده ...

پستونک میخورد تو18ماهگی ندادم دیگه...شیشه میخوره....از وقتی تصمیم گرفتم کم کم کمش کنم انگار فهمیدم بیشتر اویزونم شده....با نی هم هیچی نمیخوره...شیشه هم بخوره بعدش باید شیره خودمو بخوره بعد

من كه انقدر دير گرفتم كه پسرم خودش ديگه نخواست و راحت ديگه ندادم اصلا نفهميدم از شير گرفتن و پوشك گرفتنو

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
منم بچم 21 ماهشه.یکیشو چسب زدم یه روزه یادش رفت.انقدررر راحت شدم.حالا میخوام برم تو کار دومی

یکی یکی باز کردی??بعد که نخورد سینت شیر جمع میشد درد داشت یا نه برات فرقی نمیکرد?

الان بهترین فصله واسه ازشیرگرفتن توگرما خیلی بچه اذیت میشه الان بگیرش یه سه روز بهش شیرنده نمیادسمتت دیگه فقط امکان داره یک.دوشبش تب کنه نگران نباش بعدخوب میشه خودتم چون سینت ورم میکنه بایدهمش بری زیر اب ولرم ماساژش بدی و بدوشیش

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من كه انقدر دير گرفتم كه پسرم خودش ديگه نخواست و راحت ديگه ندادم اصلا نفهميدم از شير گرفتن و پوشك گر ...

خوش ب حالت...پوشک رو فک کنم راحت بگیرم چون هر ازگاهی خودش میگه جیش دارم اما شیر رو نمیدونم بخدا خیلی وابستس

مشغولش کن . تو شیش اب بریز بده اب بخوره . یا یکی دو روز که طی روز ندیش نهایت خیلی اصرار کنه اخر شب موقع خواب یذره بدی . خودش اوکی میشه . غذا نمیدیش؟
بعضیا چسب برق میزنن رو سینشون وقتی بچه میخواد میگن ما سینه نداریم با شکلک در اوردن و خندوندن بچه اونم باور میکنه :|

😢😢😢 یادش میوفتم جیگرم آتیش میگیره من دخترم یک سالش بود باردار شدم و به خاطر حال بدم مجبور شدم ۱۵ ماهگی از شیر بگیرمش

اومدم خونه مادرم صبر زرد از عطاری خریدم دیگه از اون میزدم به سینم یه عالمه اوایل هرچند تلخ بود ولی بازم گریه میکرد و میخورد ولی کم کم خودش دیگه میگفت بدمزه ست و میاد تف میکرد😆 میگفت اه اه چقد بدمزه ست دیگه نمیخورد

باید یکی دو هفته صبوری کنی

من دخترم تا چند وقت موقعی که لباسمو عوض میکردم بازم میگفت می می میخوام

پسرمن چهارماه دیگه دوسالش میشه بنظرتون ازشیربگیرمش اخه شبهاخیلی اذیتم میکنه😢

من دید بدنم دیگه تابه شیر دادن نداره میخوام بگیرمش سه ماه دیگه میشه دوسالش

الان بهترین فصله واسه ازشیرگرفتن توگرما خیلی بچه اذیت میشه الان بگیرش یه سه روز بهش شیرنده نمیادسمتت ...

واقعا ممکنه تب کنه?اخه چرا??شبا زیاد نمیخوره شیرمو...بیشتر شیشه میخوره...

مشغولش کن . تو شیش اب بریز بده اب بخوره . یا یکی دو روز که طی روز ندیش نهایت خیلی اصرار کنه اخر شب م ...

تو شیشش فقط شیر میخوره....هیچی دیگه نمیخوره...