مینویسند بابات باید ماهی ۱۰ میلیون حداقل به دختر ۱۷ ساله بده اخه با حقوق ۲۰ ۳۰ تومنی چی می مونه که ۱۰ میلیون به جز خورد و خوراک و پول آب و برق و گاز و...فقط پول توجیبی داد اونی که ماهی ۱۰ میلیون به بچه اش پول توجیبی میده باید ماهی بالای ۳۰۰ میلیون درآمدش باشه وگرنه با این حقوقها واسه خرجی کم هم میاری چه برسه اینقدر به هر بچه پول توجیبی داد
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا ۱۸ سالگی که خرج های اساسی مثل لباس و خورد و خوراک با خانوادس. دو تومن پول توجیبی هم کافیه. نه فقط برای خرج کردن برای پس انداز هم هست
بعدم که میره خودش کار میکنه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چه کارگر چه کارمند دولت معمولا حداکثر ۳۰ ۴۰ تومن میگیرند بعد طرف نوشته بابام ماهی ۷۰۰ ۸۰۰ میده چند تا نوشتند خیلی کمه کمتر از ۵۰ میلیون یا حداقل ماهی ۱۰ تومن باید بهت بده
خلن ولشون کنتا ۱۸ سالگی که خرج های اساسی مثل لباس و خورد و خوراک با خانوادس. دو تومن پول توجیبی هم ک ...
پول توجیبی که هیچی به همون خوراک و لباس واسه بچه ها هم خونواده ها نمیرسند باید خیلی وضعش خوب باشه بتونه مرتب براشون لباس بخره و همون ۲ تومن پول توجیبی هم بده
پول توجیبی که هیچی به همون خوراک و لباس واسه بچه ها هم خونواده ها نمیرسند باید خیلی وضعش خوب باشه بت ...
شاید غیر منطقی باشه ولی وظیفشونه!
نمیشه اون بچه یه عمر تو حسرت بمونه!
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱