2777
2789
عنوان

این چه مزخرفاتیه بعضیها میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 23 پست
شاید غیر منطقی باشه ولی وظیفشونه!نمیشه اون بچه یه عمر تو حسرت بمونه!

وظیفه اینه غذا و جا و لباسش رو تامین کنند پول توجیبی زیاد دادن وظیفه نیست وظیفه هم که باشه بحث سر اینه مردم اکثرا توانایی مالیش رو ندارند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
وظیفه اینه غذا و جا و لباسش رو تامین کنند پول توجیبی زیاد دادن وظیفه نیست وظیفه هم که باشه بحث سر ای ...

اون بچه چه گناهی کرده؟اینها حداقل های زندگیه

بچه نیارن واقعا سخت نیست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا باید دزد باشی یا کلاه ب ردار که با این وضعیت درامد بیشتر از بیست سی تومن داشته باشی وگرنه الان دک ...

اره مهندسهاشم کارگر کارخونه هستند فقط مشاغل آزاد با اجاره دادن مغازه و...درآمدشون خوبه

اون بچه چه گناهی کرده؟اینها حداقل های زندگیهبچه نیارن واقعا سخت نیست

بحث سر اینه توقعات باید در حد توان خونواده باشه مردم روزی ۸ ساعت کار میکنند ماهی ۱۰ تومن میگیرند بعد خونواده به هر بچه ۱۰ میلیون بده کجا وظیفشه

من ۲۲ سالمه و بابام کلا نهایت ماهی ۳ تومن بهم پول تو جیبی میده و با این پول من هیچ کاری نمیتونم بکنم و فقط خرج رفت و آمدم و خوراکم میشه. الان ۳ ساله که برای خودم هیچ لباسی نخریدم هیچ چیزی که ببینم خوشم بیاد رو نخریدم ولی قانعم و میگم ادم باید خودش مستقل شه بره سرکار

من ۲۲ سالمه و بابام کلا نهایت ماهی ۳ تومن بهم پول تو جیبی میده و با این پول من هیچ کاری نمیتونم بکنم ...

خوراک که خونه بابات میخوری دیگه

شاید غیر منطقی باشه ولی وظیفشونه!نمیشه اون بچه یه عمر تو حسرت بمونه!

درسته ولی وقتی ندارن نمیتونن چکار کنن بنده خداه ها اکثر بچه های این دوره زمونه توقعاتشون خیلی بالاست الان مثلا دختر خود من هر ماه پول عطر ولوسیون وکرم واکسستوری ولباس وکفش وچیزای دیگش سر به اسمون میزنه‌خداشاهده یک سوم درامدمون خرجش میشه فقط هم بخاطر همین طرز فکر که همسرم‌ میگه چیزی براش کم نزاریم حسرت هم سناشو بخوره 

درسته ولی وقتی ندارن نمیتونن چکار کنن بنده خداه ها اکثر بچه های این دوره زمونه توقعاتشون خیلی بالاست ...

منم گفتم در حد توان. بالاتر گفتم پول توجیبی نهایتا دوتومن اونم برا سن زیر ۱۸

وقتی اسی میگه حتی همینم زیاده من دیگه واقعا نمیدونم چی بگم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱