2777
2789
عنوان

دلم برای نامزدم تنگ شده😔

158 بازدید | 6 پست

نامزدم و خانوادش رفتن خارج از شهر و من با خانوادم تهرانم دلم براش تنگ شده همو زیاد میدیدیم...

تو پیام صحبت میکنیم اما دلم میخواد بهم زنگ بزنه اما نمیزنه جلوی پدر و مادرش راحت نمیتونه صحبت کنه منم اصلا فشار نیاوردم فقط گفتم خوشحال میشم هرروقت تونست زنگ بزنه..... 

من یکم شکاک و حساسم هرچی میشه فکر میکنم میخوایم جدا بشیم الان خیلی بهتر شدم ولی بازم اذیتم میکنه این وضعیت نمیدونم باید چیکار کنم.....

حس میکنم رابطه ت با پدرت خوب نبوده تا ب اینجای زندگی 

حس ترک شدن داری حس از دست دادن دادی 

چون منم همینجوری بودم 

و بخاطر این بود که تو خونه بابام محبت نکرده بود 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منیزنگ میزنه یکساعت باهام حرف میزنه همینکه دوساعت از رنگش بگذره حس میکنم دوسم نداره دیگخیلی دا ...

من یکم با شدت کمتر اینجوریم ولی درکل آره ما فقط خودمونو اذیت میکنیم😔

ما همه تشنه محبتیمتو خانواده هامون اصلا محبت ندیدیم

منم اینجوری بودم

اکسمو خیلی اذیت کردم سر این قضیه 🙂

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L