2777
2789

من عقدم

شغلم جوریه که باید الانم برم سرکار و مرخصی نمیتونم بگیرم

خونوادمم یه شهر دیگن

تو این هفته شوهرم اصلا بهم سر نزد هرچقد گفتم میترسم بازم نیومد پیشم همش بهم تلفن میکرد مدام در ارتباط بودیم اما نیومد پیشم یه سر کوچیک بزنه گفت بنزین کمه نمیتم

الانم که خودشو و خانوادش و خانواده برادرش تو ویلاشون اطراف شهر هستن بازم به من نگفت بیا😥همیشه انقدر حواسش به اونا پرت میشه که منو یادش میره چقد سنگدله اصلا متوجه نیست که من زنشو نیاز دارم پیشم باشه

بینمون دعوا و قهرم نبود این مدت فقط پریروز گفت بریم خونه ی داداشم من گفتم کم خوابیدم خستم باید بخوابم اونم گفت پس برو اخر هفته کلا بخواب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کاسته حق داری ناراحت بشی ولی خب اون که انکار براش مهم نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خیلی کاسته حق داری ناراحت بشی ولی خب اون که انکار براش مهم نیست

مگه میشه یه نفر انقدررررر نامرد باشه😦😦😦😦من اگه اون دوساعت خونه تنها باشه هزار بار بهش میگم اگه میخوای بیام پیشت براش غذا میفرستم دعوتش میکنم اون اصلا مرام و معرفت نداره مگه میییشه مگه میشه الان که معلوم نیست این ه چی میشه اینجوری رفتار کنه

عزیزم یه سر به تاپیک های قبلیت زدم انگار بار اولش نیست که ناراحتت میکنه 💔 بهتره از تراپیست کمک بگیری تا بتونی انتخابتو تغییر بدی تو هنوز خیلی جوونی خیلی حیفی خیلی خیلی ..مشخصه دلت خیلی شکسته از خدا طلب ارامش دارم برات ⚘