2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه ازش ناراحت نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 29 پست

تازه اولشه 

حالا بیشتر با این موجودات آشنا میشی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نباش شوهر منم همینه می خواستن برن مسافرت بهم گفتن نیا اولویتشون خانوادس توهم اولویت خودت باشی ...

چطوری میتونی اهمیت ندی

من تو این شرایط خیلی نیاز دارم حواسش بهم باشه

چقد بی احساسه والا من دوس پسرم منو برداشت با خانوادش اورد شمال گف نمیزارم تو منطقه ناامن بمونی

خونوادت چیزی نگفتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم عقدم عزیزم مردا همین هستن اولولیت اول خانوادشونه عزیزم ناراحت نباش منم خیلی این مورد رفتارو دیدم ازشون میخاستن برن مسافرت بهم گفتن نیا نمیشه توهم اولویت خودت باش اهمیت نده گلم 

خب تو هم بی ربط گفتی باید بخوابم

اونم گفته برو کلا بخواب آخر هفته

جفتتون ظاهرا به هم می‌آیید..... 

شرایطی مثل شما رو ما توی قهر و دعوا عادی میدونیم ، رفتار نرمالی نیست وگرنه ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊