2777
2789
عنوان

اومدم خونه بابام ولی▪️▪️▪️

915 بازدید | 17 پست

همسرم ماموریته، اومدم اینجا ولی اصراری نداشتم، شوهرم هی گفت تنها نباش تو خونه؛ همه چی خوبه ولی اعصابم از تفاوت سلیقه ها خرد میشه؛ مثلا دیشب رو تشک خوابیدم احساس کردم بو میده، فرش یکی از اتاقا انقد چرکه چندشم میشه و… اصلا دلم نمیگیره اینجا باشم؛ سالهای پیش که باهاشون زندگی می کردم بهتر بودن، الان ول کردن خیلی چیزا رو 

اینم بگم من شاغلم و شبا و خسته میام نمیتونم خودم دست به کار شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه خواهر مجرد دارم با بابا مامانم زندگی می‌کنه خیلی غیر قابل تحمله پدر مادرم همش زنگ میزنن بیا اینجا امنه ولی بخاطر همین خواهرم نمیرم تنبل و چرکو سی و سه سالشه هیچ کاری نمیکنه من برم اونجا دعوا راه میندازه خودشو هم صاحب همه چیز پدر مادرم میدونه

واای کی میشه منم ازدواج کنم از این خونه راحت بشم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

منم نمیتونم برم جایی زنگم زدن گفتم نمیرم‌..مخصوصا زمان پریودی نمیتونم جز خونه خودم جای دیگه باشم ..تو این موقعیت بنظرم هیچ جا امن نیست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌