2777
2789
عنوان

چالش شصت روزه ی فراموشی اون👊🏻💖

245 بازدید | 42 پست

تا شصت روزها دیگه نه تلفنشو‌‌‌ جواب خواهم داد نه به پیغام هاش اهمیتی میدم،

بلاکش هم‌نمیکنم تا هم‌به خودم ثابت کنم قویم ، هم اون بی تفاوتیمو ببینه.

تا شصت روزه دیگه چک کردنش مطلقا ممنوع

هر روز میام اینجا و یادآوری می‌کنم که امروز هم موفق شدم.

گاهی وقتا آدم باید یه جایی نت بزاره تا یادش نره چقد بهش‌ظلم کردن ، گاهی وقتا باید یه گوشه بنویسی که بعضی ادما ارزش وقت و جوونیتو ندارن، 

یادم نره ظاهر زیبا و پول و‌مقام نمیتونم منو خوشبخت کنن وقتی اون آدم از انسانیت و مسئولیت و‌غیرت بویی نبرده،

یادم نره زندگی با یه آدم روانپریش هیچ وقت عاقبت خوبی نداره.

یادم نره این دنیا پر از آدمای خوب و دوس داشتنیه که قراره به زودی یکیشون بشه بهترین اتفاق زندگیم ،

یادم باشه ببخشمش تا از دلم یادش پاک شه ولی به خدا و قضاوتش میسپارم اونی که به ناحق دلمو‌شکوند،

خدایا به خاطر. بودنت شکر 🙏🏻🌹❤️

عکساش رو هم باید پاک کنی

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅

آفرین عزیزم خیلی عالیه

میتونی رو کمک ماهم حساب کنی

برات دعا میکنم

اگر کمک خواستی حتما بهمون بگو

موفق باشی خانومی😙😙❤❤❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
خاطـــــــــــراتشو چیکارمیکنی؟

تو‌همین شصت روز‌باقیشو‌ آتیش میزنم،

من اونو‌‌ از دلم بیرون کردم، اونه که با  پیغاما‌ش فکرمو‌‌ مشغولم میکنه، دوسش دارم ولی میدونم این دوس داشتن سمی هست، بسمه دیگه