2777
2789
عنوان

چالش شصت روزه ی فراموشی اون👊🏻💖

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 42 پست
چراعزیزم مگه شرایطت چیه.؟

بدترين شرايط بدترين رفتارها بدترين بي حرمتي ها كه يه شوهر ميتونه انجام بده شوهر من انجام داده

شايد تو يه تاپيك بگن شوهرم تو خونه مادرشوهر توجه نميكنه تو يكي بگن خيانت تو يكي بگن كتك و فحش 

خلاصه هرچي هرچي كه تو هر تاپيكي ببينيد من قشنگ تو زندگيم تجربه ش كردم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌همین شصت روز‌باقیشو‌ آتیش میزنم، من اونو‌‌ از دلم بیرون کردم، اونه که با  پیغاما‌ش فکرمو‌‌ ...

آفرین ب ارادت،آدم از ی جایی ب بعد نمیکشه

💎چاییم ک سرد بشه رودورمیریزم...حالا فک کن هرچقدخودتو بگیری جذاب تری💎پناهم

منم حال شمارو دارم ولی اینکه 60 روز هی یاد آوری کنی نمیشه که دوباره تداعی میشه سعی کن کلا مشغول کنی خودتو بهش فکر نکنی من با درس و نی نی سایت مشغول کردم خودمو

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
همونی که خدا برام در نظر داره، در زمان و‌مکان مناسب خودش میاد ، به شدت به توکل کردن به خدا معتقدم 🌹 ...

ایشالا عزیزم 

منم به اینکه خدا بهترینو در نظر گرفته وبااین عاقبتم جز پشیمونی چیزی نبود اعتقاد دارم .از فکرش آروم میکنم خودمو

عزیزم همه تصمیمات به جا اما اینکه میگی بلاک نمیکنم که ثابت کنم قوی ام درست نیست. منم همین کارو کردم ...

قبلا خطمو‌ عوض کردم. بلاکش کردم باز پیدام کرد. ‌ و‌خیلی بیش‌تر‌. اذیتم کرد ، ترجیح میدم روی خودم کار کنم به جای بلاک‌کردنش، همین سختیا ادمو‌ قوی تر میکنه🌹🌹🌹💖

منم حال شمارو دارم ولی اینکه 60 روز هی یاد آوری کنی نمیشه که دوباره تداعی میشه سعی کن کلا مشغول کنی ...

توی این شصت روز میخوام نقطه ضعفامو نسبت بهش از بین ببرم ، یه جور به چالش کشیدن ارادم ، شاید باعث شد قوی تر شم 

توی این شصت روز میخوام نقطه ضعفامو نسبت بهش از بین ببرم ، یه جور به چالش کشیدن ارادم ، شاید باعث شد ...

راستش من فقط با قران ونماز خوندن میتونم ارادمو قوی کنم اصلا اهل نماز نبودم چعل روزه فقط سرنماز میسپرمش بخدا

میدونم خدا تنها کسیه که میتونه آرومم کنه

ایشالا بهترین چیزارو خدا رقم بزنه برات عزیزدلم.ماکه نمیتونیم غصه بی لیاقتی ادمارو بخوریم

بدترين شرايط بدترين رفتارها بدترين بي حرمتي ها كه يه شوهر ميتونه انجام بده شوهر من انجام داده شايد ...

عزیزم..همیشه وهمیشه بهم ثابت شده بهترین دختراگیربدترین مردامیفتن..وبهترین مردابه پست بدترین خانومامیفتن..وبه عبارتی سیب سرخ واسه دست چلاقه