2777
2789
عنوان

17 سالمه با این ادم ازدواج کنم

373 بازدید | 11 پست

سه ماهه باهم دوستیم اولین کسی باهاش دوست شدم هس 9 سال از من بزرگتره شغلش هم خوبه خونه ماشین داره هیکلش خیلی خوبه قیافه معمولی تازه برادر هم نداره جاری  و این حرفا نیست خیلی هم مهربونه توی این مدت من ندیدم یک بار بد باهام حرف بزنه یا چیزی من فکر میکنم موردهای بهتری برام باشه ولی الان احساس درگیر شده اونم کم و بیش حرف خاستگاری میزنه حتی حس میکنم خانواده اش میدونن و من سمعک استفاده میکنم مشکلمم ارثی اونم میگه با این چیزا مشکلی ندارم حتی بخوای بچه دار نشیم در مورد کنکورم باید بگم  من جز معدل برتر ها استان هستم ما توی تایم امتحان نهایی هم باهم بودیم مشکلی پیش نیومد بنظرتون تا بعد کنکور بگم نشون کنن

چجوری به خانوادم بگم اصلا درستع؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل تا کنکور بدی و دانشگاه قبول بشی و یه ترم هم بگذره نباید ازدواج کنی
ازدواج کنی گیر انواع حرف حدیث مهمونی و و و میشی و حیف میشه اینده ت، خودتو حیف نکن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بعنوان یکی که تو سن کم ازدواج کردم و دارم جدا میشم

بهت میگم صبر کن یکم پخته تر شی برای ازدواج عجله نکن 

من ۱۹ عقد کردم ۲۱ ازدواج ۲۲ اقدام به طلاق الآنم نزدیک ۲۴ سالمه و هنوز درگیر دادگاه و کارای طلاقم سن طلایی زندگیمو اینجور سپری کردم 

نمی‌گم برای توم اینجور میشه ممکنه خوشبخت ترین باشی 

ولی خب ازدواج حالت عادیش باز هندونه سر بسته اس چه برسه توی سن پایین که آدم هنوز به ثبات عقلی و احساسی نرسیده

پرورده کوردم❤
اگه هول ازدواجی ازدواج کن ولی قطعا جدا میشی و اوضاعت افتضاح میشهکسی که تو این سن دنبال پسراس تکليف م ...

چرا ته دل طرفو خالی میکنید😐

بدبخت میشی فلان میشی بهمان میشی

من دوستام خیلیا تو سن کم ازدواج کردن و الان اوضاعشون خوبه!

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

سنت کمه درست ولی عزیزدلم باید با مشاور صحبت کنی

قرارنیست تجربه ها برابر باشه

شرایط اقاپسر طبق گفته هاتون خوبه

ولی نه بترس نه بدون فکر عمل کن با تجربه اطرافیان و نظر مشاور و نظر خانواده تصمیم خوب بگیر