2777
2789

عزیزم خدا بزرگه انشاالله به زودی دامنت سبز شه 🙏 

منم تازه فهمیدم آندومتریوزم 

وسط هفته نوبت دارم برم پیش یه متخصص خوب خیلی استرس دارم ..شما چندم سیکلتون رفتید سونو واژینال؟

حق داری. حس مزخفیه💔

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا بزرگه انشاالله به زودی دامنت سبز شه 🙏 منم تازه فهمیدم آندومتریوزم وسط هفته نوبت دارم برم ...

برای شروع سیکل ای وی اف دوم پریود باید بری

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
انشاالله دامنت سبز شه عزیزم میگن دفعه ی دوم و سوم شانس انتقال بیشتره ناامید نشو

همچنین عزیزم

ان شالله

سلام عزیزم 

الهی که به لطف و رحمت خدا بزودیای زود خدا بهت دوقلوی سالم و صالح بده 

شما بعد تخمک کشی ؛ عمل لاپاراسکوپی انجام دادید یا نه ؟ 

منم اندومتریوز دارم و ذخیره ی تخمدانم پایین 

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲
سلام عزیزم الهی که به لطف و رحمت خدا بزودیای زود خدا بهت دوقلوی سالم و صالح بده شما بعد تخمک کشی ؛ ع ...

سلام عزیزم

منم شرایطم مثل شماست

نه عمل نکردم

اندومتریوز تو درمان کن بعد ای وی اف کن عمل کن بعد به مدت طبیعی اقدام کن تگه تشد بعد ای وی اف

دعا کن برام

خیلی داغونم

سلام عزیزم الهی که به لطف و رحمت خدا بزودیای زود خدا بهت دوقلوی سالم و صالح بده شما بعد تخمک کشی ؛ ع ...

از کجا میفهمید اندومتریوز دارید و ذخیره تخمدان پایینی دارید؟ 

من ۲۶ سالمه دکتر قبلا بهم گفت کیست ریزه دارم 

دردای وحشتناکی دارم موقع پریود و همیشه توی پریود حموم میرم از کثیفی بدم میاد ولی همیشه هم نگرانم و عذاب وجدان دارم برای سلامتیم

میترسم اندومتریوز داشته باشم :( 

الان قصد بارداری ندارم ولی میخوام سالم بمونم تا چند سال دیگه که شاغل شدم بعد بچه بیارم

دعا کن برامخیلی داغونم

منم خودم داغونم الان 

دو ماه پیش عمل کردم این ماه هم کلی دارو خوردم و امپول زدم این ماه تاخیر داشتم ولی تازه بیبی چک زدم منفی بود حالم واقعا بده 

برام دعا کنید محتاج دعاتونم 😓🥺
دعا کن برامخیلی داغونم

منم خودم داغونم الان 

دو ماه پیش عمل کردم این ماه هم کلی دارو خوردم و امپول زدم این ماه تاخیر داشتم ولی تازه بیبی چک زدم منفی بود حالم واقعا بده 

برام دعا کنید محتاج دعاتونم 😓🥺