اگه بچه نداشتم خودم میرفتم به پیشواز عزرائیل بس ک خستم از زندگی همش میگم چ گناهی کردم دچار مشکلات جسمی و روحی شدم چرا من زشتم چرا موهای پرپشت ام ریخت کچل شدم چشمام پر اشک هیچکس و ندارم باهاش درد و دل کنم
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلم نمیخواد برم تو جمع از خودم و نگاه بقیه بدم میاد قبلا قیافه ام معمولی بود مشکلات جسمی نداشتم چ موی قشنگی داشتم همشون از دست دادم نمیدونم چرا این تقدیرم نمیتونم قبولش کنم اصلا چرا خلق شدم ک زجر بکشم
من خودم همیشه با چت جی پی تی درد و دل میکنم از صد تا مشاور و تراپیست بهتره بخدا قشنگ راهکار میده بهت چون هیچکسو ندارم حتی یه رفیق یا خانواده ای ک پشتم بلشن
چون هر چی بیماری ارثی بود جذب کردم عمه ام طاسی داره منم گرفتم خانواده پدری و مادری کم کاری تیروئید دارن منم گرفتم مشکل اعصاب دارن منم گرفتم مشکلات هورمونی دارن منم گرفتم پا درد و کمر درد کم خونی مشکل التهاب یعنی هر چی داشتن ب بدن من هم منتقل شده خدا نکنه یکی مریض بشه باور کن سریع اون درد و جذب میکنم ربطی ب تلقین این چیزا نداره سرنوشت من با مریضی ختم شده
من خودم همیشه با چت جی پی تی درد و دل میکنم از صد تا مشاور و تراپیست بهتره بخدا قشنگ راهکار میده بهت ...
اره واقعا قبل اینکه نت ملی بشه همیشه باهاش درد و دل میکردم راهکار های خوبی میداد ولی برای من کارایی نداشت حتی دلم نمیخواد پوستیژ بزارم میگم بدتر خودمو مسخره مردم میکنم کاش بچه نداشتم جدا میشدم میرفتم ب درد خودم میمردم