2777
2789
عنوان

خواهر شوهر شدم

796 بازدید | 24 پست

داداشم تازه ازدواج کرده هفته پیش خونه مامانم دستم کثیف بود به عروسمون گفتم ماست رو سر میز ببره داداشم اومد گفت زنم بهش کار می دید اذیت میشه دیروزم اومد برای اولین بار خونمون من قورمه سبزی و مرغ درست کردم داداشم گفت خیلی زود صمیمی شدیم خدارو شکر زهرا به زحمت نیفتاد یه عالمه غذا بپزه خواهر بزرگم خیلی عروسمون دوست داره ولی داداش من این شکلی نبود خیلی بعد ازدواج با ما بد رفتار می کنه

سیاست ندارن 

زنشونو هم از چشم میندازن

داداشه منم همینه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تا اولشه زود ته توی اینو دربیارید که داداشت خودش میگه یا حرفای خانومشه 

بشین باهاش صحبت کن بگو برا صميميت و چون دستم کثیف بوده گفتم ماست بریزه قضیه چیه خودش خسته میشه نمیخواد کار کنه یا خودت میگی بالاخره از حرفاش میفهمی از خودش میگه یا خانومش میگه زودتر قضیه رو روشن کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زنداداشت دستور نده شاید ناراحت بشه چون اولش احساس غریبی دارند.. و همش دلش میخاد اخلاقه مرده دستش بیاد که تو زندگی به مشکل نخورن مثلا خط قرمزاشون چیاس مثلا برادر خودم خیلی وسواس تمیزی داره و سراین موصوع دعوامون میشد ولی شوهرخودم خیلی دیگه حساس نیست

اگه خودت عروس می شدی همدیگرو درک می کردید خوب بود ..صمیمی می شدید اخه از خواهرهای جاریم فقط جاری خودم که با زنداداشش تویه سال ازدواج کردن باهم خوبند

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به زنداداشت دستور نده شاید ناراحت بشه چون اولش احساس غریبی دارند.. و همش دلش میخاد اخلاقه مرده دستش ...

دستور ندادم گفتم عزیزم ماستو می بری سر میز

وای از حرفهای تو مخی ، اعصاب من خورد میشه با این حرکات و حرفها زن داداش منم همینجوری بود دیگه اهمیت ندادیم تو خونه هیچکدوم هیچ کمک حتی نمادین نمیکرد میومد مثل مهمون میشست و می رفت دیگه گفتیم مدلشه اهمیت ندادیم مام تو خونش میشستیم مثل مهمون خودش بودیم مام راضی اونم راضی تازگیا یه مدته کمک می کنه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
سیاست ندارن زنشونو هم از چشم میندازنداداشه منم همینه

اره بدبختی ..شوهر من هم بی سیاست بود .. 

برادرم برعکس واگدار می کرد به زنش و دخالت هم نمی کرد .. ماهم هروقت کاری داشتیم به زنش می گفتیم چون دیگه برامون جا افتاده بود که برادرم نمیخاد دخالتی داشته باشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

شوهر منم همینه یه چیزی میندازه وسط گند میزنه به رابطه من و مادرشوهرم 

حالا هربار که قراره بریم خونه مادرش بهش میسپرم اینو بگو اونو بگو از چیزی ایراد نگیر باز یه چیز چرت میگه اعصاب همه خراب میشه😑😑

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به زنداداشت دستور نده شاید ناراحت بشه چون اولش احساس غریبی دارند.. و همش دلش میخاد اخلاقه مرده دستش ...

والا الان چیزهای عادی هم برای یه عده شده خط قرمز چون مثل اینکه چند میلیون پرنسس داریم 😳

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

ابجی همه زنداداشا همین اند .. خودت که شوهر کنی درکش می کنی ولی اگه مادرشوهرت از اون ادمهای حساس باشه چون ادم تا ادم فرق می کنه بعضیا سختگیرترند و اذیت عروس می کنند..

زنداداش این کاراش خیلی مهم نیست جدی میگم اوناش سخته که بیاد با شوهرت و خانواده شوهرت خاله زنکی کنه یعنی ابجی گند میزنه به زندگیت اینکارا رو هم فقط وقتی می کنه که مادرت فوت کرده باشه و نتونی ازش گله کنی