بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حنا حرارت بدن رو میکشه بیرون خیلی دقت کنید تو طب سنتی ها اگه خودتون سرد هستید حالا همون گرما اضافی هم بکشه بیرون خیلی بد میشه این بیشتر رسم هند و جنوب هست که هوا گرمه باید حرارت اضافی تخلیه باشه
نه من امتحان کردم دو نفر ازشب تا صبح حنا گذاشتن کف پاشون فرداش برا یکی کف پا ب سیاهی میرد ولی برا او ...
نمیدونم والا من براخودمو کل خانواده زدم ماله خودم بیشتر از همه سیاه شد چون خیلی مراقب بودم کف پامو زمین نزارم ولی بقیه انقد راه رفتن رنگش روشن موند . الآنم دوساله کف پاهام انقد زمخت و پوست و ترک شده که با هیچ پمادی خوب نمیشه ،
نمیدونم والا من براخودمو کل خانواده زدم ماله خودم بیشتر از همه سیاه شد چون خیلی مراقب بودم کف پامو ز ...
ایندفعه حمام رفتی کف پاهاتو خوب سنگ پا بکش،یکم حنا بزن ده دقیقه بمونه،بعد از حمام به پاهات وازلین بزن و جوراب بپوش،هفتهای یه بار حنا برن،وازلین و جوراب رو هر روز اجام بده قول میدم کف پاهات مثه پوست نوزاد میشه،دمپایی روفرشی فراموش نشه