2777
2789
عنوان

هم وطن عزیز لطفا راهنمایی کنید

313 بازدید | 14 پست

یک هفته است به شدت عصبی و افسرده وخل وچل شدم 

ومنی که باید خودم رو میکشتم نیم کیلو وزن کم کنم سه کیلو وزن کم کردم به شدت بی اشتها شدم به شدت به هر صدایی حساس شدم چه کار کنم  دارو خانه قرص آلازپرام نیم داده گفته شبی نصفش رو بخور شما چه پیشنهاد میدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمکم کرد الان بهترم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

عزیزم 🥺 

یه کاری بگم می‌کنی ؟

اپلیکیشن کتاب راه رو از بازار دانلود کن چندین کتاب روانشناسی بحران که گرونن رایگان کرده 

من درحال سکته بودم یعنی هر چند ساعت یک پرانول میخوردم خوندن اون کتاببها

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

چشم گلم یعنی مثل من بودی

بله ترسیدی مثل من..‌