2777
2789

منو دختر خالم باهم صمیمی هستیم و شوهرشم عین برادر ....

اونا میدونن منو یه نفر عاشق همیم و قراره ازدواج کنیم این به کنار 

دوستان من چون قبلا با آدمی بودم که نگاه بالا به پایین به من داشت چون پولدار تر بودن اعتماد به نفس منو گرفته بود واسه همین درد دل کردم باهاشون که اره سر این موضوع ضربه دیدم .....

امروز بهشون گفتم عشقم قراره ماه بعد بیان خواستگاری خیلی خیلی استرس دارم و نگرانم  شوهرش برگشت گفت خجالت می‌کشی بیان خونتون ؟؟؟

( چون اونا ام از ما وضعیت مالی و شغلی  بالاتری دارن )

ولی چون من آدم درستی رو انتخاب کردم بیشتر اعتماد به نفسمو بالابرده و بهم گفته آیا من در حد تو هستم ؟؟ینی پسره اون قدر متواظع هست که حتی می‌ترسه من ازش ناراحت نشم ... واسه همین گذشته هارو با وجود اون فراموش کردم و حالم بهتر شد ...

اما با حرف شوهر دختر خالم نشستم گریه کردم چرا باید اینو بهم می‌گفت حالم بده احساس ضعف میکنم 😔

خب درست گفته

شما به شدت بی اعتماد بنفس هستید

همونجا اگر تو روی شوهر دختر خالتون وایمیستادید میفهمید که اگر هیچی هم ندارید لاقل خجالتی از این موضوع ندارید

تا وقتی اینقدر خوددار و ترسو و بی اعتماد بنفس باشید همچین آدمای بیشعوری سعی میکنن اذیتتون کنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتیجه:با احدی نباید درد دل کرد

عزیزم حرف شوهر دخترخالت هیچ اهمیتی نداره چه بسا غیرعمدم گفته باشه اصلااااا مهم نباشه برات مهم خودتونید

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

مقصر خودتی ک سفره دلت ب عیر خدا برا هر کسی باز میکنی.نمیشه توقع داست هنه ادم درک کنن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بنظرم چیز خاصی نگفته بیشتر انگار جمله اش سوالی بوده،فک میکنی اعتماد بنفست درست شده درحالی که بنظرم از اول نداشتیش 

وقتی یه سوال معمولی تورو به گریه میندازه چجوری میخوای با مشکلات متاهلی کنار بیای؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂