2777
2789
عنوان

یعنی شوهرمم ناراحته

279 بازدید | 16 پست

دیروز خودش خیلی بهونه گیربود و سر یه موضوعی بحثمون شد و از دیروز قهریم

حالا همیشه از سرکار میومد تا پاسی از شب پای یوتیوب میموند

امروز تا اومد بیحال بود یطور سرگردون بود گوشیشو نگرفت به بچم گفت خوابم میاد وگرفت خوابید

منم وقتایی ک قهریم بیحال میشم و خواب الود 

یعنی ممکنه اونم بخاطر قهرمون اینطوری شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما واسه همین بوده اگه راه داره پیشقدم شوواسه آشتی

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
البته دستشم خالی شده اوضاع کارشم این مدتی داغونه

سلام آبجی 

بخدا این روزا حال همه خرابه مخصوصا مردا 

هممون داریم روانی میشیم 

یه کم هوای شوهراتو داشته باشید 

از این ور میایم یکاری کنیم خانواده ها در رفاه باشن فردا میبینی اجناس دوبرابر شده 

واقعا فشار روانی به اونجامون رسیده 

شما حداقل یخورده بیشتر هوای مردا رو داشته باشید 

من خونه میخواستم بسازم یه واحد یک میلیارد و دویست برآورد کردن تو ۶ ماه اجناس دوبرابر شده یعنی عملا من وسط راه موندم دارم دیونه میشم 

خدا از مسببان این وضعیت موجود نگذره 

ببخشید طولانی شد 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

مقصر خودم بودم صدرصداما مقصر خودش بود وبهم بی احترامی کرد حرفایی زد دلم شکست

اینجوری که میگی دوتاییتون مقصربودین نمیشه که قهربمونیدحتمابی پولی بهش فشاراورده یه چیزی گفته الانم پشیمونه 

هیچ موقع باقهرنخوابید زندگی ارزششونداره عزیزم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
اینجوری که میگی دوتاییتون مقصربودین نمیشه که قهربمونیدحتمابی پولی بهش فشاراورده یه چیزی گفته الانم پ ...

عزیزم منظورم این بود اگ خودم مقصر بودم پشیقدم میشدم

اما مقصر خودشه

اره منم حالم یطوریه و دلتنگشم ولی خب فکر میکردم پیشقدم میشه چون همیشه خودش پیشقدم میشد و اصلا فکرشم نمیکردم سر دعوای الکی اینکه چون بهش گفتم شب خروپف میکنی نمیزاری بخوابم اینقدر قهرکنه

سلام آبجی بخدا این روزا حال همه خرابه مخصوصا مردا هممون داریم روانی میشیم یه کم هوای شوهراتو داشته ب ...

درست میگی اما اخه یک مرد چرا وقتی خرج زنشو بده یا خریدای گوشت ومرغ کنه تو دعوا باید منت بزاره ازاین دلم شکسته

ک تابحال هر خرجی برام کرد وقتی دعوا کردیم زد توسرم ک فلان قدر خرجت کردم فلان چیزو خریدی و ارزش نمیدونی قدر نمیدونی و ارزش نداری وازاین حرفها

کاش یک مرد بدونه ک وقتی متاهله رسما خرج زنش برگردن خودشه و خرجی هم برا زنش کنه نباید منت بزاره چون زندگی مشترک پول زن و مرد نداره

درست میگی اما اخه یک مرد چرا وقتی خرج زنشو بده یا خریدای گوشت ومرغ کنه تو دعوا باید منت بزاره ازاین ...

درسته 

ولی منظورش منت نیست میخواد بگه برات احترام قائله باور کن 

درسته ولی منظورش منت نیست میخواد بگه برات احترام قائله باور کن

شما اقا هستی؟؟

عذر میخوام چون اقایی با شخصیت اقایون بیشتر شناخت داری خواستم ازتون بیشتر راهنمایی بگیرم

من از همسرم خطا تکرار شده(خیانت) دیدم و تا طلاق رسیدیم قشنگ چند روز مونده ب ثبت طلاقمون شوهرم همش ابراز پشیمونی میکرد و ازم میخواست باز فرصت بدم و بخاطر بچم هم ک داشت داغون میشد فرصت دادم 

البته درکنارش حق طلاق وهم گرفتم وبرگشتم

شکرخدا از وقتی برگشتم ندیدم خطایی کنه چ بسا بعضی وقتا تلاش میکرد اعتمادمو جلب کنه

درسته بحث وقهر پیش میاد تو زندگی دیگه طبیعیه

ولی خب میگم ک دیگه موردی ندیدم ازش و واقعا اصلاح شد اما همیشه این ترس باهامه دوباره خطا کنه

بااینکه منم تموم سعیمو کردم ک کنارم زندگی ارامشی داشته باشه و پرعشق

ایا شما از دور برت یا دوستات مردمتاهلی و دیدید که بعد خطا رفتن واقعا درست شد؟؟

شما اقا هستی؟؟عذر میخوام چون اقایی با شخصیت اقایون بیشتر شناخت داری خواستم ازتون بیشتر راهنمایی بگیر ...

شما هم حالت خواهر من داری 

آره من زیاد دیدم که مردایی که خیانت کردن دوباره به زندگی برگشتن و سر براه شدن 

البته شغل خودم یه جورایی با این مسائل خیانت زن و شوهرها در ارتباط هستش 

انشاالله که شوهر شما هم دیه تکرار نکنه 

بیشتر بهش توجه کن و ازش تعریف کن 

مردا بیشتر اون سمتی میرن که خانومشون تشویقش کنه یا ازش تعریف و تمجید تشنه دیده شدن و تایید از طرف خانمشون 

شما هم حالت خواهر من داری آره من زیاد دیدم که مردایی که خیانت کردن دوباره به زندگی برگشتن و سر براه ...

انشالله که همینطور باشه ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادید و راهنمایی کردی