2777
2789
عنوان

الان یه پسر زنگ زد به خط دخترم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 59 پست
۱۰ سال تازه من جواب دادم چون قبلش شاد رو دیده بودم نگران بودممیگه مامان چرا تو گوشی منو جواب میدی 😐

خییییلی کار اشتباهی کردی برای بچه ده ساله گوشی گرفتی خیلی اشتباهه خیلییییی خواهش میکنم بگیر ازش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خییییلی کار اشتباهی کردی برای بچه ده ساله گوشی گرفتی خیلی اشتباهه خیلییییی خواهش میکنم بگیر ازش

والا ما رو كچل كرد از بس گفت و اينكه خودمم شاغلم گفتم يه وقت دير و زود بشه راه تماسي باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ سال تازه من جواب دادم چون قبلش شاد رو دیده بودم نگران بودممیگه مامان چرا تو گوشی منو جواب میدی 😐

خیلی زود خریدین 

بعدشم از الان میخاد گوشی من گوشی من کنه دیگه اجازه نمیده نزدیک گوشیش بشیدا

والا ما رو كچل كرد از بس گفت و اينكه خودمم شاغلم گفتم يه وقت دير و زود بشه راه تماسي باشه

باید حداقل گوشی نوکیای ساده می‌گرفتی دسترسی به اینترنت نداشته باشه و اینکه فقط وقتی لازمه بهش بدی واقعا تا دیر نشده بگیر ازش. باور کن بعد دیگه نمیتونی جمع کنی قضیه رو .واقعا زوده از حالا دسترسی به اینترنت داشته باشه حرفم رو جدی بگیر 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

باید حداقل گوشی نوکیای ساده می‌گرفتی دسترسی به اینترنت نداشته باشه و اینکه فقط وقتی لازمه بهش بدی وا ...

خب دقيقا اون اينترنتش رو ميخواست كه شاد داشته باشه براي درساش

و پيام رسان هاي ديگه كه با دختراي فاميل گروه داشته باشن

و فيلم و كارتون ببينه 

چگار كنم خواهر من زورم نميرسه

مخالف بودم باباش گرفته

خب دقيقا اون اينترنتش رو ميخواست كه شاد داشته باشه براي درساشو پيام رسان هاي ديگه كه با دختراي فاميل ...

گوشی خودت رو می‌دادی با نظارت ببین هنوز که نرفته تو بلوغ بره کارت دراومدع دیگه نمیشه کنترل کرد. همون همسرت رو قانع کن که بگیره ازش یه گوشی ساده بگیر تازه همونم من مخالفم همیشه دستش باشه

گوشی خودت رو می‌دادی با نظارت ببین هنوز که نرفته تو بلوغ بره کارت دراومدع دیگه نمیشه کنترل کرد. همون ...

بدترين درد ناهماهنگي پدر و مادره

ميگن همه ي بچه ها دارن چرا ما بايد فرق داشته باشيم 

پسرم هم صبح تا شب بازي ميكنه كالاف و ...

الان يه خانواده دور از هم هستيم 

حالا پسرم شر ريخته پلي استيشن ميخوام باز ميگم پلي بخرم شايد بهتر باشه تا همش گوشه ي اتاق باشه يعني فقط براي ناهار و شام از اتاق بيرون مياد   

منم خریدم و مال یکی دیگه بود روزی صدبار زنگ میزدن همشونم پولشونو میخاستن😂😂😂

يه سيم كارت 14  15 سال پيش شوهرم پيدا كرد گفت بزار استفاده كنيم اون موقع سيم كارت اينقدر خاك بر سر نشده بود قيمت داشت. يعني اينقدر افراد جورواجور زنگ زدن يا پولشون ميخواستن يا دنبال معامله بودن

بدترين درد ناهماهنگي پدر و مادرهميگن همه ي بچه ها دارن چرا ما بايد فرق داشته باشيم پسرم هم صبح تا شب ...

آره پلی استیشن خیلی بهتره از گوشی.بازیه دیگه اما گوشی هزار تا آسیب داره.