سایه_۳۲۱ مدیر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 عنوان الان یه پسر زنگ زد به خط دخترم 🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 59 پست خیلی نگرانم الانم تاپیک زدمدخترم امروز سیم کارت جدید که به عنوان صفر خریدیم انداختهشاد که نصب کرد کلی مخاطب اومد و پروفایلش هم برای شخص دیگه ای بود عکس هاش توی تاپیک قبلم هست 1404/03/22 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36195 نگران نباش حتما مال صاحب قبلیه. اگه دوستِ خودش هم بود زیاد بد برخورد نکن بچس میخواد ارتباط برقرار کن ... مگه میشه آدم کاری به بچه ش نداشته باشه ؟😳😳😳ببخشید اینجا ایرانه ها اروپا که نیست 😅😅بچه ی ۱۰ ساله با هر کی دلش خواست ارتباط داشته باشه ؟بعدم خدایی نکرده زبونم لال به دختر بچه تجاوز شد چی ؟
سایه_۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 نگران نباش حتما مال صاحب قبلیه. اگه دوستِ خودش هم بود زیاد بد برخورد نکن بچس میخواد ارتباط برقرار کن ... امروز خط گرفتیم انداختیممیدونم که برای قبلی هست با لهجه ی غلیظ مثلا آبادانی حرف میزد
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36195 مال داعشی بوده انگار سیم کارته 😁عزیزم ازش بگیر یه سیم کارت صفر کار نکرده براش بخر
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5336 نگران نباش حتما مال صاحب قبلیه. اگه دوستِ خودش هم بود زیاد بد برخورد نکن بچس میخواد ارتباط برقرار کن ... جااااااان؟؟؟؟کاری ب اینجور مسائل نداشته باشه؟؟عجبا 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
سایه_۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 صاحب سیم کارت قبلی عرب اهوازه . من اول فکر کردم اتباع هستن که توی تاپیک قبلی دوستان گفتن عربه
سایه_۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 مال داعشی بوده انگار سیم کارته 😁عزیزم ازش بگیر یه سیم کارت صفر کار نکرده براش بخر من اولش دیدم لال شدم
دلنازبانو عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 3156 مگه میشه آدم کاری به بچه ش نداشته باشه ؟😳😳😳ببخشید اینجا ایرانه ها اروپا که نیست 😅😅بچه ی ۱۰ ساله ... خب منم گفتم دیگه... تا حدی که از حد و حدود خارج نشه. مثلا مامانا میبینن دخترشون با یه پسر چت کرده، چنان جنجالی به پا میکنن که بچه بدتر سر لج می افته میره میچسبه به پسرا. منظورم اینه که اونجوری مصیبت به پا نکنه با آرامش برخورد کنه بچها معمولا دوست دارن ارتباط برقرار کنن چون فکر میکنن جنس مخالف خیلی موجود جذاب تری هست😂😂 حالا بعدا شوهر میکنن میفهمن چی به چیه... 😂😂
دلنازبانو عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 3156 امروز خط گرفتیم انداختیممیدونم که برای قبلی هست با لهجه ی غلیظ مثلا آبادانی حرف میزد خب خداروشکر💖
سایه_۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 منم تعجب کردم همه عرب بودن 😅😅 گفتی داعشی والا ترسیدم
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36195 خب منم گفتم دیگه... تا حدی که از حد و حدود خارج نشه. مثلا مامانا میبینن دخترشون با یه پسر چت کرده، چ ... آره درسته جنجال به پا کردن که همیشه نتیجه ی عکس داده واقعا ولی لامصب بچه هستن سنشون کمه واقعا آدم استرس اینو داره نکنه زبونم لال بهشون دست درازی بشه 😓😓اونا هم بچه هستن گناه دارن الهی که فکر و نگاه و چشم بد از تمام دخترامون دور باشه 😍😍😍
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36195 گفتی داعشی والا ترسیدم 😆😆نه عزیزم شوخی کردم نگران نباش فقط سیم کارت صفر بخر براش
دلنازبانو عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 3156 جااااااان؟؟؟؟کاری ب اینجور مسائل نداشته باشه؟؟عجبا واااای بابا به خدا منظورم این نبود که بره از اونجور کارا کنه و مامانش ول کنه به امان خدا😅😅😅😅😅😅میخواستم بگم یعنی اگه چت کرده با کسی، مصیبت به پا نکن با آرامش برخورد کن که بدتر سر لج نیوفته🙄🙄🙄🙄ول کنید توروخدا منظورمو بد رسوندم فقط😅
سایه_۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4146 😆😆نه عزیزم شوخی کردم نگران نباش فقط سیم کارت صفر بخر براش باشه فدات میبرم ببینم چی میگه
دلنازبانو عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 3156 آره درسته جنجال به پا کردن که همیشه نتیجه ی عکس داده واقعا ولی لامصب بچه هستن سنشون کمه واقعا آدم اس ... الهی آمین😍🤲