2777
2789
عنوان

الان یه پسر زنگ زد به خط دخترم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 59 پست

نگران نباش حتما مال صاحب قبلیه. 

اگه دوستِ خودش هم بود زیاد بد برخورد نکن بچس میخواد ارتباط برقرار کنه کاریش نداشته باش فقط از حد و حدود خارج نشه. دختر منم ۱۶ سالشه کاری به اینجور مسائلش ندارم خودش می‌دونه با کی ارتباط برقرار کنه و با کی نکنه. 

تو هم بذار خودش بفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ما هم سیم جدید خریدیم ،وقتی روبیکا نصب کرد کلی مخاطب و چت بیخود داشت .هرکاری هم کردیم کاربریش ...

واای خدا تاپیک قبلم عکس گذاشتم همش مخاطب های چرت 

دخترم فعلا ایتا نصب کرده ممکنه برنامه های دیگه هم براش بیاد 

طرف عرب هم بوده گویا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

پس میگیره؟ خب دختر منم برنامه دیگه نصب کرده با دخترای فامیل اونا نمیمونه برای نفر بعدی؟

به خودش بگو من یه خط نو میخواستم شما دست دوم کردین تو پاچم

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

خب فروشنده چرا نگفتبا کارت ملی ثبت نام کردیم

برو به فروشنده بگو چرا سیم کارت دست دوم دادی؟؟ البته سیم کارتی که یه مدت طولانی  ازش استفاده نشه سلب مالکیت میشه و به عنوان صفر فروخته میشه