2777
2789
عنوان

الان یه پسر زنگ زد به خط دخترم 🥲🥲

1023 بازدید | 59 پست

خیلی نگرانم الانم تاپیک زدم

دخترم امروز سیم کارت جدید  که به عنوان صفر خریدیم انداخته

شاد که نصب کرد کلی مخاطب اومد و پروفایلش هم برای شخص دیگه ای بود 

عکس هاش توی تاپیک قبلم هست 

سیمکارت دست دوم بوده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه

نگران نباش

باهاش صحبت کن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خب فروشنده چرا نگفتبا کارت ملی ثبت نام کردیم

اونم نمیدونسته

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

برای منم اینجوری شده بود

زنگ زدم گفتن فضای مجازی به ما ربط نداره و اینا

مثلا من یهو وارد یک تلگرام یک شخص دیگه شدم

خط و انداختم دور

میدونی بعضیا با خطشون وارد فضا مجازی میشن اما از سیم کارتشون استفاده نمیکنن میسوزه اما فضا مجازیش میمونه 

از شماره هاییه که ایرانسل مجددا فروخته

به اسم سیمکارت صفر هم میفروشه ولی در اصل شماره های مسدود شده قبلیه!

شماره جدید منم این شکلی بود.. دوستای سابق یه دختره و دوست پسر سابقش تماس میگرفتن.. جواب نمیدادم درست ولی پیام میدادن و ...حتی تو تلگرام و واتس اپ دیوانم کرده بودن.. خصوصا پسره که ول کن نبود و با اینکه بلاکش میکردم باز با شماره های مختلف هم زنگ میزد اخرش دادم بابام جواب داد گفت این شماره محددا خریداری شده و تماس نگیره دیگه.. که طرف ول کرد رفت