2777
2789

من قبل از ازدواج دختری بودم ک همه بهم میگفتن خیلی با معرفت و با شعوری و تحسینم میکردن در کل میگفتن دختر خوبی هستم از وقتی ازدواج کردم ی مدت خانواده شوهرم پشتم بد میگفتن همشون ... و کلا خانوادش دوست نداشتن با من ازدواج کنه دوست داشتن ازدواج فامیلی داشته باشه میخاستن براش دختر داییشو بگیرن ک شوهر من نخاسته کلا همه از این ناراحتن بخاطر همین با من بدن در حد ی سلام زوری حرفی ک پشتم نزنن نیست از طرفی فامیلای خودمون هم ک ی مشت حسود دورو ک چیزی بهشون بگی بدون اینکه متوجه بشی حرف میزنن پشتت کلا نمیدونم چیکار کنم عاصی شدم چرا همه باهام آن قدر بد شدن من ک‌کاری به کسی ندارم هر چی سعی میکنم خوب باشم نمیبینن یا اصلا اونجوری ک باید محلم نمیدن مثلا من کدعروسشونم اونقدر تحویلم نمیگیرن ولی مثلا بازن داییشون ک تازع اومده خواهر شوهرام میزارنش رو‌چشم  گناه من چیه آخه  مثلا منو جایی میبینن اصلا احوال پرسی گرم نمیکنن من میگم سلام میگن سلام 😑🫤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی نکن خوب باشی

برات مهم نباشه

درست میشن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولشون کنن 

میخوان بهت حس ناکافی بودن بدن 

اما تو کافی هستی 

خوبی و بسیار عالی

تاپیکم یه نظر میدی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه دلیلش اینه دنبال جلب توجهی تجربه به من یکی ثابت کرد اینجور مواقع طرف بی محلی کرد باید بدتر بی محلی کنی نه اینکه غصه بخوری. الان خواهر شوهر من چند روز پیش این حالت پیدا کرده بود من دیدم این هی داره خودش چس میکنه دفعه بعد حتی بازبونم نه فقط یه سر تکون دادم براش دقیقا شبش خودش به یه بهانه ای زنگ زده بود گوشیم گرم احوال پرسی کرد

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اونا بهم تیکه و کنایه میزنن من چیزی نمیگم و گاهی هم جواب میدم با شوخی مثل خودشون دیگه میگن من بدعالمم ولی بقیه اگر تو روشون فحش بده بهشون میخندندبراشون مهم نیست

ببین من با فامیلام از راه دور ارتباط دارم چون ارتباط نزدیکشون جز حسادت وخبر چینی چیزی نداشت با خانواده شوهرم در حد دوهفته ماهی یکبار رفت و آمد دارم خونه مادرشوهرش همه رو میبینم خدارو شکر اهل دعوت کردن نیستن منم دعوت نمیکنم تا دعوت نکنن نمیرم رابطم در حد خانواده خودم هست فقط هفته ای یکبار میرم خونه مادرم هنوز هم زنده ام شادم خوشبختم پس تو هم میتونی ولشون کن آدم باید خودش برای خودش شادی رو ایجاد کنه اختیار دست اونا نباشه

فدا سرت. هرچی بیشتر نشون بدی ناراحتی اوناهم بیشتر اینکارو می کنن تا تو رو ناراحت و عاصی کنن و کارت به جدایی برسه از خداشونه تا باز برن دختر داییشونو بگیرن براش. تو برای اینکه به هدفشون نرسن بزن به بی خیالی. روالی که تا الان داشتی ادامه بده اما دعوا نکن. ناراحتیت رو هم به روت نیار. انگار نه انگار. اونا از ناراحتیت شاد میشن. دشمنتو شاد نکن. خودتو بزن به ندیدن و نشنیدن. سعی کن شوهرت رو وابسته و شیفته خودت کنی تا بفهمه خانوادش استباه می کنن اونموقع شوهرت پشتت رو میگیره. نگران نباش توکلت به خدا باشه خدا بزرگه. از حرف بدخواهات نترس. از حرف پشت سر هم نترس