2777
2789
عنوان

هیچکی تو روم نگاه نمیکنه همه ازم متنفرن🙂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست
یه دلیلش اینه دنبال جلب توجهی تجربه به من یکی ثابت کرد اینجور مواقع طرف بی محلی کرد باید بدتر بی محل ...

خب من اگر اینطوری کنم ک دیگه آبروم کلا میبرن همینطوریش بهم میگن بچه ای بی شعوری و ولخرجی ...کلا همه چی میگن🥲

عزیزم مشکل تواینه که بهشون محل میدی اوناکه باهات بدن پس وقتی شوهرت هست باهاشون خوب رفتارکن ووقتی شوهرت نیست محل سگم بهشون نذاربعدکه بدگفتن شوهرت میگه حتمابخاطراینه که بادختری اوناگفتن ازدواج نکردم اینطوری بعدیه مدت خودشون میفهمن جواب بدی بدیه جواب خوبی خوبی

شمام مثل بقیه یه آدمی یه شخصیت داری براخودت،

چرازفامیل شوهرانتظارات خوب داری؟

ایناروهرچقدخوبی کنی بازم بدتومیگن همون بهترکه مثل خودشون رفتارکن،البته دورازچشم شوهرت

فقط مهم شوهرته اگه دلشوبدست بیاری هیچکی نمیتونه اذیتت کنه چون شوهرت پشتته،موفق باشی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من اگر اینطوری کنم ک دیگه آبروم کلا میبرن همینطوریش بهم میگن بچه ای بی شعوری و ولخرجی ...کلا همه ...

اینجور جا ها بلید دید شوهرت چطور آدمی پشتت اون نظرش چیه درمورد. خانواده شوهر باید با خوبشونم فاصله گرفت فقط احترام حفظ کرد مال که تو جای خود داره .دیگه بدار ازین که نمیخوان بشن خواهر اینجوری تو خیلی حس بد میگیری.

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اینجور جا ها بلید دید شوهرت چطور آدمی پشتت اون نظرش چیه درمورد. خانواده شوهر باید با خوبشونم فاصله گ ...

شوهرم پشتمه بعد اونا جلو شوهرم هیچی نمیگن ک مبادا من گفتم اینا بدن شوهرم باهاشون بد بشه 

شوهرم پشتمه بعد اونا جلو شوهرم هیچی نمیگن ک مبادا من گفتم اینا بدن شوهرم باهاشون بد بشه

پس کاری که گفتم بکن .ببین بی احترامی نکن ولی سعی کن یاد بگیری برات مهم نباشه رفتارشون ‌وقتی دیدن اندازه پشکل برات ارزش ندارن آدم میشن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

خودتو کوچیک‌میکنی چرا باید بری؟؟؟؟پاتو خونشون دیگه نذار انقدر نرووووو تا به شوهرت بگن و‌شوهرت پر کن ...

از بس پشتم حرف زدن من دیگه با همشون قطع رابطه کردم نه خونم میان ن من میرم هیچ ارتباطی با هیچکدومشون ندارم دیگه