2777
2789

سرم آهن و نوروبین 

ظرف دو تا ۴ هفته اوکی میشی 

برای افرادی ک فرتین بدنشون پایین ۱۰ باشه تجویز میکنن در غیر این صورت قرص ففول

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره انگور،شیره خرما،شیره توت سفید ،توت خشک 

گوشت،بورانی،اسفناج

چای و قهوه نخوری بعد از غذای آهن دار ماست و دوغ نخوری

البته باید دکتر هم برید قرص آهن براساس میزان کنم خونی تجویز کنه

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
سلام اگر کمخونی شدید داری و بخاطر جذب روده و مشکلات ژنتیکی و این چیزا نیست دکتر با صلاح دید خودش یه ...

ولی عوارض داره و ممکنه باعث حساسیت بشه،  تا جایی که میتونی فقط قرص آهن و غذا و چیزای مفید برای کم خونی بخور

سرم آهن و نوروبین ظرف دو تا ۴ هفته اوکی میشی برای افرادی ک فرتین بدنشون پایین ۱۰ باشه تجویز میکنن در ...

فریتینم ۸

نزدیک پزیودمه 

درگیر کارهای طلاق هم هستم حال روحیم داغون

حالم جسمیم خوبه میبینی یهو تپش قلب خیلی شدید گرفتم

نمیدونم از چیه این تپش قلبا

شاید از کمخونیه

از جام بلند میشم از سرگیجه میگیرم 

فریتینم ۸نزدیک پزیودمه درگیر کارهای طلاق هم هستم حال روحیم داغونحالم جسمیم خوبه میبینی یهو تپش قلب خ ...

حال روحی خیلی تاثیر داره روی قلب تپشت هم مال کم خونیته هم حال روحیت 

برو دکتر بگو برات سرم تجویز کنه حینشم قرص ففول بخور با جیگر زود خوب میشی گلم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

فریتینم ۸نزدیک پزیودمه درگیر کارهای طلاق هم هستم حال روحیم داغونحالم جسمیم خوبه میبینی یهو تپش قلب خ ...

هر هشتا ساعت یک قاشق پر ۳شیره بخور ،برگ چقندر هم خوبه اگه گیر بیاری

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚