2777
2789
عنوان

مامانم همیشه خوردم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5208 بازدید | 101 پست
کاش اینقد مادرا تو ذهن ادم خودشون حرفاشون نفوذ نداشت بخدا کس دیگ بهم میگف اینقد بهم نمیریختم 

اره اگه یکی دیگه بگه مهم نیس

ولی مادر ، کسی که منتظری پناهت باشه ، وقتی مثل دشمنت رفتار میکنه خیلی سخته

دوره مجردیم همیشه خواهرم باید لباس نو میخرید تا سرکارش شیک باشه منم باید لباسایی که اون خریده بودو ...

حالاما جالب اینکه برعکس من که خیلی درحدافتضاح قانع بودم خواهرم خدا شاهده هررروز لباس میخره مامانم میگه لازمشه دوسداره دیگه چیکارکنم ولی من دوتابخرم اونم باپول شوهرما میگه چه خبرته پولاتو هدرمیدی

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره مجردیم همیشه خواهرم باید لباس نو میخرید تا سرکارش شیک باشه منم باید لباسایی که اون خریده بودو ...

بخدا بعد از ازدواجم اونقد اعتماد به نفس گرفتم چون شوهرم چیزایی ازم میگف تو عمرم از کسی نشنیده بودم توعروسا دیگ اول راه میرفتم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حالاما جالب اینکه برعکس من که خیلی درحدافتضاح قانع بودم خواهرم خدا شاهده هررروز لباس میخره مامانم می ...

ای خدا بخدا من فک میکنم چون من شبیه خونواده بابامم مامانم دوسم نداشت از اول 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

منم ی بار تو نیک خواهرمو خواستم بپوشم گف فک نکنم بهت بیاد تو اتاق بغضم گرفت اومدم تو حال پوشیدم همه گفتن چه بهت میاد شوهرم ذوق زده شد اصلا دیگ هیچی نگف ..

حالاما جالب اینکه برعکس من که خیلی درحدافتضاح قانع بودم خواهرم خدا شاهده هررروز لباس میخره مامانم می ...

جالبه هرچی من و شوهرم انتخاب کنیم بنجل و به درد نخوره ولی یبار بشوخی راجع به یکی از لباسای خواهرم نظر دادم... هنوز که هنوزه دارم سرکوفتشو میشنوم

درحالی که یه عمره خواهرمم مثل مادر مدام بهم سرکوفت زده

هربار هم که برام خرج کنن حتما منتشو سرم میزارن

من كه دوستشون ندارم ديگه اصلا زندگيمو نابود كردم كه زندگي اونا رو بسازم خودم مستاجر بودم و هر ماه ...

یعنی تا این حد عزیزم😮😥😥😥😥😥

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
نه آخه چه ربطی داره به اینکه شبیه کی باشی

بخدا مامان من اینا توذهنشه دیدم ازش 

من كه دوستشون ندارم ديگه اصلا زندگيمو نابود كردم كه زندگي اونا رو بسازم خودم مستاجر بودم و هر ماه ...

چقدر اشتباه کردی انصاف نبوده تا این حد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یعنی تا این حد عزیزم😮😥😥😥😥😥

راستش اينقدر بهشون خوبي كردم و واقعا قدر ندونستن خسته شدم 😔😔😔

البته الان اين خبرا نيستا

گذشته ها...

سه سال هم خونشون پا نميذاشتم

الان هم ماهي يا دو ماه يه بار ميرم فقط واسه اينكه تنوع باشه و حال و هوام عوض شه ، واگرنه واسه ديدن خودشون نميرم .

اينقدر بي شعوره ديروز زنگ زده مامانم ميگه : زنگ زدم ببينم هواپيما سقوط كرد ، تو هواپيما نبودي ؟؟؟

و ميخنده كه مثلا شوخي كردم .

با گاو فرقي ندارن بلانسبت

لازم به ذكره خانواده واقعيم هم نيستن

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
چقدر اشتباه کردی انصاف نبوده تا این حد

خوبي بيش از حد يا بي تفاوتي ؟

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
اینقدر از این مثالها دارم که حد نداره، هم از مادر هم از پدر به همه اینا اضافه کنید بی پولی و بی سوا ...

ای خدا چقد بد 😔خودم ناراحت بودم حرفا بچه ها و دلخوریاشون ناراحترم کرد 

ای خدا بخدا من فک میکنم چون من شبیه خونواده بابامم مامانم دوسم نداشت از اول 

اتفاقا مامان من درمورد خواهرم اینو میگه و میگه شبیه اوناست وخیلی خواهربیچارم را تو سرش زد ولی درکل منم که دوست داره خیلی ازارم داده اصلا نمیتونه درست رفتارکنه از بس به برادرام هم سرکوفت زده تا میاد حرف بزنه اونها وحشی میشن و دادو قال و خود زنی میکنن البته مادرم بی زبون نیستااا خیلی زیاد و با صدای بلند همش تذکر میده و انرژی منفی میفرسته

ای خدا چقد بد 😔خودم ناراحت بودم حرفا بچه ها و دلخوریاشون ناراحترم کرد 

اره عزیزم منم بخوام بگم چیها کشیدم یه کتاب میشه