2777
2789

بگید بزنم بلاکش کنم فقط یانه یه چی بگم اول قهوه ایش کنم بعد بلاکش کنم؟ برگشت گفت من هر بار میبینمت تا صبح از درد اذیت میشم😐.حس دارم وتحریک میشم تو هم قطعا اینجوری هستی منظورش این بود کار نمیکنم اذیت میشم . منم برگشتم گفتم فکر نمیکنم کسی که دنبال رابطه جدی باشه به اینا فکر کنه اون به آشنایی با طرف فکر میکنه. بچه ها حس میکنم قصدش سو استفادس بگید نظرتون.؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بعد از ۱۲ سال هنوز این مدلی نمیگه😁

وای عزیزم بزار بگمت دیشب خرش کردم ببینم خوب تهش قصدش چیه  برگشتم گفتم خب رابطه میخای پس گفت آره من نمیتونم‌تحمل کنم. منم برگشتم گفتم چی فکر کردی راجب من بندمش به چیزی گفتن. برگشت اشغال گفت من  از همون اولم قصدم ازدواج باهات نبوده میخاستم ببینم راضی میشی باهام رابطه داشته باشی منم گفتم خداروشکر که فهمیدی من از اوناش نیستم  منم خداروشکر فهمیدم تویه بی غیرتی بهش برخورد گفت تیغ زنی  تو خودش  دوهفته پیش ۴۰۰ تومن برام پول داد گفت باشه برای خرید کتاب چون قبلش گفته بودم میخام کتاب بخرم باید برم خونه کارتمو بردارم گفت من میدم فکر کن به من می‌گفت ۴۰۰ تومن تیغم  زدی منم گفتم چی میگی گدا😂😂خوب قهوه ایش کردم گفتم گدا چند بار گفتم طلاهاتو خرجم کردی که میگی تیغیدی گفت طلاهامو جایی باید خرج میکنم منن برگشتم گفتم ببین شغل تورو من مامانم قبول نداشته به عنوان خاستگار ولی من گفتم پسر خوبی شاید باشی 😂 بعدم برگشت گفت عکستو سرلخت نزار تو مجازی گذاشتی من فکر کردم خرابی اومدم سمتت منم گفتم امثال تو فکرشون مریضه بعدم گفتم دیگه  ایقد شعر نگو  بلاکش کردم خیلی بهش چیزی گفتم ولی الان یادم نیس تاجایی تونستن سعی کردم قهوه ایش کنم

با خاک یکسانش کردی خواهر😂😂😂😂

دیشب خرش کردم ببینم خوب تهش قصدش چیه  برگشتم گفتم خب رابطه میخای پس گفت آره من نمیتونم‌تحمل کنم. منم برگشتم گفتم چی فکر کردی راجب من بندمش به چیزی گفتن. برگشت اشغال گفت من  از همون اولم قصدم ازدواج باهات نبوده میخاستم ببینم راضی میشی باهام رابطه داشته باشی منم گفتم خداروشکر که فهمیدی من از اوناش نیستم  منم خداروشکر فهمیدم تویه بی غیرتی بهش برخورد گفت تیغ زنی  تو خودش  دوهفته پیش ۴۰۰ تومن برام پول داد گفت باشه برای خرید کتاب چون قبلش گفته بودم میخام کتاب بخرم باید برم خونه کارتمو بردارم گفت من میدم فکر کن به من می‌گفت ۴۰۰ تومن تیغم  زدی منم گفتم چی میگی گدا😂😂خوب قهوه ایش کردم گفتم گدا چند بار گفتم طلاهاتو خرجم کردی که میگی تیغیدی گفت طلاهامو جایی باید خرج میکنم منن برگشتم گفتم ببین شغل تورو من مامانم قبول نداشته به عنوان خاستگار ولی من گفتم پسر خوبی شاید باشی 😂 بعدم برگشت گفت عکستو سرلخت نزار تو مجازی گذاشتی من فکر کردم خرابی اومدم سمتت منم گفتم امثال تو فکرشون مریضه بعدم گفتم دیگه  ایقد شعر نگو  بلاکش کردم خیلی بهش چیزی گفتم ولی الان یادم نیس تاجایی تونستن سعی کردم قهوه ایش کنم

خاک تو سر هولش بگو عکستونشون بابام دادم اونم همین حسو روتو داره

گلم بزار بگمت دیشب خرش کردم ببینم خوب تهش قصدش چیه  برگشتم گفتم خب رابطه میخای پس گفت آره من نمیتونم‌تحمل کنم. منم برگشتم گفتم چی فکر کردی راجب من بندمش به چیزی گفتن. برگشت اشغال گفت من  از همون اولم قصدم ازدواج باهات نبوده میخاستم ببینم راضی میشی باهام رابطه داشته باشی منم گفتم خداروشکر که فهمیدی من از اوناش نیستم  منم خداروشکر فهمیدم تویه بی غیرتی بهش برخورد گفت تیغ زنی  تو خودش  دوهفته پیش ۴۰۰ تومن برام پول داد گفت باشه برای خرید کتاب چون قبلش گفته بودم میخام کتاب بخرم باید برم خونه کارتمو بردارم گفت من میدم فکر کن به من می‌گفت ۴۰۰ تومن تیغم  زدی منم گفتم چی میگی گدا😂😂خوب قهوه ایش کردم گفتم گدا چند بار گفتم طلاهاتو خرجم کردی که میگی تیغیدی گفت طلاهامو جایی باید خرج میکنم منن برگشتم گفتم ببین شغل تورو من مامانم قبول نداشته به عنوان خاستگار ولی من گفتم پسر خوبی شاید باشی 😂 بعدم برگشت گفت عکستو سرلخت نزار تو مجازی گذاشتی من فکر کردم خرابی اومدم سمتت منم گفتم امثال تو فکرشون مریضه بعدم گفتم دیگه  ایقد شعر نگو  بلاکش کردم خیلی بهش چیزی گفتم ولی الان یادم نیس  تاجایی تونستم سعی کردم برینم بهش

گلم بزار بگمت دیشب خرش کردم ببینم خوب تهش قصدش چیه برگشتم گفتم خب رابطه میخای پس گفت آره من نمیتونم ...

هان دیگه همینه  

ولی دهن به دهن این پسرا نزار یه کلمه بگو وتمام

بی شک باران زیباترین نعمت خداست