2777
2789
عنوان

خانوما فقط ی ساعت خوابیدم

118 بازدید | 8 پست

نشستم شیمی خوندم

الان هرچی خورده بودم بالا اورده بودم

پارسال خیلی بیدار میموندم ولی همچین چیزی نمیشد

از چیه اخه

خودشم فقط وقتی شبا بیدار اینطور میشم 

سر وقتمم پریود میشم

منم سر امتحان عربی ساعت ۴ صبح مسموم شدم

البته من هله هوله زیاد خوره بودم

یه قرص برای حالت تهوع بخور

و برای معده

حالت بهتر میشه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرسه نترس

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

سلام

الان برو بخواب عزیزم ، کوک کن ۶ بیدار شو

هر چی درطول ترم خوندی بالاخره یادت هست کافیه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

عزیزم آدمی ربات که نیستی ...

آدم به اندازه کافی به غذا و خواب و آب احتیاج داره ... باید تا الان می‌خوابیدی مثلا صبح ساعت پنج بیدار میشدی و تا شب میخوندی ... 

آدم از یک جا به بعد وقتی به بدنش فشار بیاره بدنش کم میاره... حتی اگر الان نشون نده سال بعد یا سال بعدترش نشون میده که بدنت نمیتونه فشار رو تحمل کنه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها