2777
2789
عنوان

کیا بچشون اتیسم هست ولی گوشی و تلوزیون و اهنگ ندیدنو گوش ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 79 پست
بله خيلی ممنون ولی اگه لطف میکنید بپرسید اگه تلوزیون و گوشی نمیدیده براش صدای سشوار یا جاروبرقی نذاش ...

پدر بزرگ وپسر عموی پدر بزرگم هر دو آسپرگر دارن هر دو بالای ۸۰ ،۹۰ سالشونه دیگع اونموقه که سشوار وتلویزیون نبوده 

دوست عزیز من خودم دکتری علوم اعصاب شناختی دارم .چیزی که شما میگید با اوتیسم فرق داره مثل این میمونه ...

ببخشید پسر عموتون استفاده نمیکرده درست خونوادشم استفاده نمیکردن که این صداها به گوشش رسیده باشه؟يعني واقعا خودشونم رعایت کردند؟،و اینکه الان چطور بازم استفاده نمیکنه؟و اگه میکنه قطع کردن صدا و تصویر رو به طور کامل امتحان کردن یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر بزرگ وپسر عموی پدر بزرگم هر دو آسپرگر دارن هر دو بالای ۸۰ ،۹۰ سالشونه دیگع اونموقه که سشوار وتلو ...

بازم شما بپرسید .برایه شما که اینهمه تحصیلات دارید کار سختی نیست اینم یه تحقیقه علمیه اصلا کنجکاو نیستید؟علم همیشه در حال تغییره یجا چیزی که اثباتم میشه فردا رد میشه همچی متغیره درسته؟

بله خيلی ممنون ولی اگه لطف میکنید بپرسید اگه تلوزیون و گوشی نمیدیده براش صدای سشوار یا جاروبرقی نذاش ...

کتابای فیزیولوژی مغز وآسیب شناسی و...اینا پایه علمه روانشناسی وعصب شناسی و...خیلی وقته ثابت شدن فقط چون مردم علمش رو ندارن میرن دنبال حرف آدمای بی تخصصی که فقط بلدن با حرف قشنگ زدن گولشون میزنن

پدر بزرگ وپسر عموی پدر بزرگم هر دو آسپرگر دارن هر دو بالای ۸۰ ،۹۰ سالشونه دیگع اونموقه که سشوار وتلو ...

بعدم جواب سوالمو راجب سند و مدرک حرفاتون بدید هم ممنون میشم که اینایی که گفتید کجای دنیا اثبات شده من به اینا نیاز دارم .

کتابای فیزیولوژی مغز وآسیب شناسی و...اینا پایه علمه روانشناسی وعصب شناسی و...خیلی وقته ثابت شدن فقط ...

میشه اسم کتاب رو دقیق بفرمایید و دقیقا تو کدوم قسمت کتاب نوشته صفحه ی چند ،نویسندش کیه ؟که ژنتیک ثابت کرده یا هر دلیل دیگه ای .چون همکارانتون نظر متناقضی دارن 

بازم شما بپرسید .برایه شما که اینهمه تحصیلات دارید کار سختی نیست اینم یه تحقیقه علمیه اصلا کنجکاو نی ...

دوست عزیز برای تحقیق علمی نیاز به پایه علمی دارید شما که حتی با علت فیزیولوژیکی مغزی اوتیسمم اشنایی ندارید چطور میخواید تحقیق کنید .مگه تحقیق کردن الکیه حتی خود تحقیقم نیاز به علم داره محققا کلی دوره دیدن که یادبگیرن چطور تحقیق کنن اصلا 

ببینید اگه کتابایه دکترا و متخصصین مشترک هست چرا نظر اونا با هم متفاوته.به هر حال همه از یکسری کتاب دارن تحصیل میکنن.خیلی مهمه برایه بچه ها و والدین که حرف متخصصین پایه و اساس محکمی داشته باشه .الان اگه به انگلیسی سرچ کنید هیچ جایی ننوشته اثبات شده که اتیسم ریشه در مغز داره یا ژنتیک که با نوار مغز یا ازمایش خون اثبات بشه.یعنی تو کل دنیا .چجوری میشه فقط به فارسی سرچ میکنیم اینا میاد .لطفا کسانی که مسعول هستند بخاطر نجات جون بچه ها و والدین بیشتر تحقیق کنن جستجو کنن به چهار تا کتاب اکتفا نکنید از خونواده ها بیشتر سوال بپرسید شاید ریشه ی این بیماری ،اختلال یا هر چی که هست کشف شد نجات پیدا کردن بچه هایه معصوم.

میشه اسم کتاب رو دقیق بفرمایید و دقیقا تو کدوم قسمت کتاب نوشته صفحه ی چند ،نویسندش کیه ؟که ژنتیک ثاب ...

کدوم همکارم ؟اینا منابع تخصصی هستن درمورد اوتیسم 

The Neuroscience of Autism Spectrum Disorders

نویسنده: Joseph D. Buxbaum & Patrick R. Hof

Autism and the Brain: Neurophenomenological and Psychological Perspectives

نویسنده: Curran T. Ball

Autism Spectrum Disorde: Perspectives from Neuroimagingنویسنده: Manuel F. Casanova

دوست عزیز برای تحقیق علمی نیاز به پایه علمی دارید شما که حتی با علت فیزیولوژیکی مغزی اوتیسمم اشنایی ...

خب خدا خیرتون بده من ندارم شما ها که دارید چرا همدیگرو میکوبید؟یکی میگه ربطی نداره یکی میگه داره .چرا هیچکس دلیل واضحی نمیده .سند لازمه و مدرک معتبر هر کس به اندازه ای سواد و دانش داره که بتونه بفهمه و بخونه اثبات شده در جهان یا نه .شما تو ایران میگید اره اثبات شده ژنتیکه بعد تو جهان میگن نه اثبات نشده .باید اسم بیارید دقیق مثل خانم دکتر موسوی که با مدرک حرف میزنن ادرس دقیق میگن شما که متخصصی رفتین تحقیق کنید مدارکی که ارائه دادن رو ؟من طبق گفته ی ایشون هیچ جا ندیدم که اثبات شده باشه شما مدرک بیارید اگه کتابه با اسم نویسنده و صفحه اگه مقالست اونم دقیق بگید ما بریم ببینیم نگران سوادمون نباشید متوجه میشیم .

ببینید اگه کتابایه دکترا و متخصصین مشترک هست چرا نظر اونا با هم متفاوته.به هر حال همه از یکسری کتاب ...

چون روانشناسی قبولیش راحته وهر کی از راه میرسه با هر سطح ای کیویی یه مدرک دستش میگیره ومیگخ روانشناسم .من نمیدونم چطور یک نفر به خودش میگه متخصص ولی فرق بین یه اختلال رشدی عصبی رو با یه اختلاله شبیه اوتیسمی که علت محیطی داره رو نمیدونه وافراده جانعه رو با کج فهمیش به اشتباه میندازه 

کدوم همکارم ؟اینا منابع تخصصی هستن درمورد اوتیسم The Neuroscience of Autism Spectrum Disordersنویسند ...

خانم ولا موسوی و همکارانشون تو گروه امید تو گوگل سرچ کنید میاد گوش کنید ان شاالله مفید باشه

چون روانشناسی قبولیش راحته وهر کی از راه میرسه با هر سطح ای کیویی یه مدرک دستش میگیره ومیگخ روانشناس ...

خانم موسوی محقق هم هستند در مورد اتیسم .تلاش ایشون واقعا جای تقدیر داره ان شاالله شما و همکارانتونم به اطلاعات دوتا کتاب بسندا نکنید و تحقیق کنید شاید به لطف خدا ریشه ی این بیماری یا هر چی که هیت برچیده شد