2777
2789
عنوان

کیا بچشون اتیسم هست ولی گوشی و تلوزیون و اهنگ ندیدنو گوش ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 79 پست
مطمعنید؟

اره عزیزم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مادرزادی که هست اختلال مغزیه دیگه همون دیوونه خودمون طیف ضعیف و شدید داره ربطی بع دیدن تی وی اینا ند ...

نه عزیزم دیونه نیستن اصلا .علائم شدید تا خفیف استرسی دارن که با کلیشه و پرخاشگری خودشو نشون میدهو حرف نزدن و....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دنبال کسی هستم که واقعا رعایت کرده ولی بچش مشکل داره.چون مورد داشتیم فقط کتاب زیاد میخونده بچه عل ...

متوجه نمی شم دنبال جی هستی؟  عامل اصلی ژنتیک هست. ولی تلویزیون و مبایل و غیره بدتر می کنه. پس قطعا هستند مادرانی که اصلا استفاده از مدیا نداشتند ولی بچه شون آتیستیکه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اره عزیزم

اگه براتون زحمتی نیست لطفا ازشون اینایی که میگمو بپرسید.تلوزینو گوشو اهنگ رو که گفتم ببینید کامل قطع بوده یا برایه خودشون میزاشتن که اون بچه هم بشنوه و اسباب بازی موزیکال نداشته؟یا براش خيلی کتاب نخوندن یا شعر خوانی زیاد براش نداشتن؟ممنون میشم بپرسید

متوجه نمی شم دنبال جی هستی؟ عامل اصلی ژنتیک هست. ولی تلویزیون و مبایل و غیره بدتر می کنه. پس قطعا ه ...

من دنبال نمونه هستم از خود مادر واقعی .چون هر چی دیدم با مدیا بوده 

متوجه نمی شم دنبال جی هستی؟ عامل اصلی ژنتیک هست. ولی تلویزیون و مبایل و غیره بدتر می کنه. پس قطعا ه ...

ژنتیک نیست عزیزم تو جهان رد شده و فقط در حد فرضیه بوده هیچ منبا موثقی پیدا نمیکنید که اثبات کرده باشه از ژنتیکه

اگه براتون زحمتی نیست لطفا ازشون اینایی که میگمو بپرسید.تلوزینو گوشو اهنگ رو که گفتم ببینید کامل قطع ...

باشه فردا میپرسم بهم پیام بده یادم نره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اون چیزی که شما دنبالشی اوتیسم نیست ،بهش میگن اوتیسم القایی یل اوتیسم مجازی که دراثر استفاده از استفاده از تویزیون وگوشی و...توسن کم به وجود میاد .اختلال اوتیسم ریشه ژنتیکی ،رشدی عصبی داره واز بدو تولد همراه بچه هستش وعلایمش تا قبل ۱۸ ماهگیم بروز میکنه ،پسر عموی من آسپرگر داره واز نوزادیم علایم داشت

درخواست دوستی دادم قبول کنید ممنون میشم

چشم 

اون چیزی که شما دنبالشی اوتیسم نیست ،بهش میگن اوتیسم القایی یل اوتیسم مجازی که دراثر استفاده از استف ...

ممنون میشم اگه در توانتون هست سوالاتی که گفتم رو از این خونواده بپرسید و بهم بگید .ان شاالله نتایج مثبتی بگیریم که برایه این خونواده ها خوب باشه.پرسش شما کمک بزرگیه

ممنون میشم اگه در توانتون هست سوالاتی که گفتم رو از این خونواده بپرسید و بهم بگید .ان شاالله نتایج م ...

دوست عزیز من خودم دکتری علوم اعصاب شناختی دارم .چیزی که شما میگید با اوتیسم فرق داره مثل این میمونه یک فرد بخاطر اضطراب علایم adhdنشون بده بعد دکتر بگه علت adhdاضطرابه پس اصلا adhdوجود نداره .پسر عموی منم نه از گوشی وتلویزیون استفاده میکرد نه چیز دیگه ای از نظر هوشیم هوش تحلیلی ومنطقیش به شدت بالاس که معمولا توآسپرگر ها اینجطوره ولی درک تعاملات اجتماعی و...پایینه .علت اوتیسمم جهش وحذف ژن های مثل shank3,mecp2و...وتغییر در فعالیت واندازه قسمت های از مغز مثل لوب پیش پیشانی وآمیدگال و..هستش که هر کدوم با بروز علایمی از اختلال ارتباط داره 

دوست عزیز من خودم دکتری علوم اعصاب شناختی دارم .چیزی که شما میگید با اوتیسم فرق داره مثل این میمونه ...

بله خيلی ممنون ولی اگه لطف میکنید بپرسید اگه تلوزیون و گوشی نمیدیده براش صدای سشوار یا جاروبرقی نذاشتن؟یا هر صوت دیگه ای  مثل اسباب بازیموزیکال.اگه مطمعن بشید ممنون میشم .برایه من خیلی مهمه. و در مورد چیزایی که گفتید چه سند معتبری هست براش؟کجای دنیا اثبات شده ؟اگه اینارو هم لطف کنید بگید ممنون میشم ازتون