2777
2789
عنوان

کیا بچشون اتیسم هست ولی گوشی و تلوزیون و اهنگ ندیدنو گوش ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 82 پست
خانم موسوی محقق هم هستند در مورد اتیسم .تلاش ایشون واقعا جای تقدیر داره ان شاالله شما و همکارانتونم ...

متاسفانه چون شما تواین فضا نبودید وتحت تاثیر این خانومید هرچیم بگم باز حرف حودتون رو میزنید.روش این خانم که از خودش درش آورده اصلا علمی نیست وچون ایران تواین زمینه هادروپیکری نداره هر کی دلش میخواد واسه خودش جولان میده .ایشون از اوتیسم مجازی که شبیه به اختلال اوتیسمه سواستفاده میکنه .هر روشی که ابداع میشه باید درستیش اثبات بشه ولی روش این خانم ثابت نشده فقط درحد چند تا مقاله سطح پایینه .شما برای چیزای بیسیکم دنبال مدرکید ولی روش من در آوردی وغیر علمی که هیچ کجا اثبات نشده رو قبول میکنید چون ایشون قشنگ بلدن دروغ به خورد کسانی بدن که تواین زمینه ها تحصیلات ندارن 

متاسفانه چون شما تواین فضا نبودید وتحت تاثیر این خانومید هرچیم بگم باز حرف حودتون رو میزنید.روش این ...

من حرف شمارو قبول ندارم .و خداروشکر هزاران بار شکر میکنم که قبل دکترای ایران ایشون پسرمو مداوا کردن و الان بچه ی کاملا سالم دارم .خداروشکر که بچم تو کاردرمانیو گفتار درمانی پوچ و ازمایشایه بیخودی که اصلا اثبات نشده گرفتار نشد.ایشون هم تو ایران هم خارج کشور مدرک معتبر دارن اگه مدرک ایشون بدرد نخور باشه مال بقیه هم هست.بعد کلی مادر مثل من نتیجه گرفتن من از خیلیا شون پرسیدم .و اینکه ایشون تنها نیستن و خیلی از همکارانتون در ایران ایشون رو تایید و همراهی میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میگید اتیسم و بیبی دیجیتال فرق دارن پس چرا علائم اینقدر مثل هم هستن.بعد همکارانتون به مادرا میگن کامل خوب نمیشن فقط بهتر میشن ولی با روش خانم دکتر موسوی بچه ها خيلی خیلی بهتر از روش کاردرمانی و گفتار درمانی خوب شدن .من ایمان قلبی دارم چون ایشون با شکنجه ی بچه ها تو این مراکز مخالفن و مادرا میگن چه عذابایی کشیدن تو مطبا و کاردرمانیا اوناییم که نمیگن روشون نمیشه بگن بچشونو عذاب دادن .به هر حال همدیگرو نکوبید دست به دست هم بدید بچه هارو نجات بدید امید بچه ها شما هستید نا امیدشون نکنید.

دوست عزیز من خودم دکتری علوم اعصاب شناختی دارم .چیزی که شما میگید با اوتیسم فرق داره مثل این میمونه ...

سلام عزیزم گرفتن نقشه مغزی می‌تونه کمک کنه برای تجزیه و تحلیل مشکلات فرد اتیستیک؟ و اینکه پسر عموتون رو الان کسی برای اولین بار ببینه ، همون چند ثانیه اول متوجه میشن اتیسمه؟ اسپرگر همون طیف ۱؟

مادرزادی که هست اختلال مغزیه دیگه همون دیوونه خودمون طیف ضعیف و شدید داره ربطی بع دیدن تی وی اینا ند ...

متاسفم واقعا 

این سطح بی‌رحمی و بیشعوری  بی سوادی  غیر قابل باوره

یه فکری برای خودت بکن

متوجه نمی شم دنبال جی هستی؟ عامل اصلی ژنتیک هست. ولی تلویزیون و مبایل و غیره بدتر می کنه. پس قطعا ه ...

حالا  صد نفر که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن بگن ژنتیک نیست  شما باز بگو ژنتیکه     خون بچه رو فرستادن آلمان آزمایش  جواب اومده  ژنش سالمه پدر مادرش  سالم  

بعضی ها شاید ژنتیکی بودن  اصلا عامل ایجاد این بیماری  در واقع اختلال در هیچ کجای دنیا هنوز مشخص نیست و نشده هر دکتر هم گفت فلانه نظر شخصی خودش رو داده       حتی تو طیف بیماری روانی یا به قول اون کار بر فرزانه و عاقلمون  دیوانه گی هم قرار نمیگیره     

سلام عزیزم گرفتن نقشه مغزی می‌تونه کمک کنه برای تجزیه و تحلیل مشکلات فرد اتیستیک؟ و اینکه پسر عموتون ...

منظورتون از کمک چیه دقیقا ؟واسه فردی که اوتیسم داره درمان وجود نداره فقط با چیزای مثل کاردرمانی رفتار درمانی گفتار درمانی دارو درمانی واسه علایم همراه مثل اضطراب وتشنج وبیشفعالی احتمالی ورژیم غذای و...میشه از شدت علایم کم کرد که بتونه بعدا عملکردش توسن بالا بهتر بشه .اره اگه کسی اوتیسم رو بشناسه ببینتش میفهمه .آسپرگر همون اوتیسم خفیفه که از نظر هوشی معمولا نرمال تر یا باهوش ترن ولی توکارکرد ودرک تعاملات اجتماعی و..مشکل دارن بیشتر

منظورتون از کمک چیه دقیقا ؟واسه فردی که اوتیسم داره درمان وجود نداره فقط با چیزای مثل کاردرمانی رفتا ...

من حرفی از درمان نزدم ،منظورم رو از کمک گفتم بهتون، یعنی بتونیم مسیر درست تری بریم برای کلاسها و آموزشها ، نقشه ی مغزی بگیریم خوبه یا نه ، الان اون افراد فامیلتون که اسپرگر هستن ، تو هشتاد و نود سالگی ، برای ازدواج و بچه دار شدنشون خیلی چالش داشتن؟ 

من دنبال کسی هستم که واقعا رعایت کرده ولی بچش مشکل داره.چون مورد داشتیم فقط کتاب زیاد میخونده بچه عل ...

اون ویس که میگی برای کدوم دکتره؟میشه بگید 

بعدم منم مثل شما تحقیق میکنم الان ده ساله هرروز تحقیق میکنم 

حتی به نتیجه های باورنکردی درمورد ابتلا به اتیسمم رسیدم 

مثل انواع نام های افراد 

من درخواست میدم