2777
2789
عنوان

من جدا شدم اما خواهر شوهرم میگه فردا بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 412641 بازدید | 607 پست
اسی مردم هزار بدبختی دارن ولی جدا نمیشنینی اون گف بریم طلاق بدمت تو گفتی باشه جونم😐مگه میشههیچی واس ...

وقتی شوهرش نمیخوادتش دیگه چی بگه. مثل کنه بچسبه بهش و خودش را کوچک کنه؟

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

ممنونم که انقدررررر درکم میکنی من گله هامو پیش خدا بردم پرونده من پیش خداست نه قاضی اینا دقیقا سختی ...

چرا باید باهاش همچنان در ارتباط باشی؟؟ بذار بدونه نبودت چه شکلی و چه طعمیه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی تاپیک هاتو خوندم ازینا دوری کن با شوهرت سر سنگین باش اون هر کار بدی بوده در حقت کرده تو جوابشو با احترام میدی نابودت کرده یعنی چی بهت تبریک گفته گفتی ممنون برام با ارزشه اون اصلا ارزش داره ک کارش با ارزش باشه با وجودی که مخالف صد در صد ی طلاق هستم باور دارم تو هر شرایطی زن پای زندگیش بمونه ولی سر طلاقت خوشحالم میگم بهترین کار رو کردی

عزیزم برادر منم جدا شد..خانمش خواست..بی دلیل و بی بهونهبرادرم بعدا مجدد با یکی دیگه ازدواج کرد ما ام ...

دوست عزیز من احساس میکنم این رفتار شما درست نباشه

الان برادر شما ازدواج کرده و خانمش از رفت و امد همسر سابقش با شما حال خوبی بهش دست نمیده/اونا الان مثل رقیب میمونن

خودتونو بزارید جای همسر برادرتون

علت جداییمون درخاست همسرم بود و بچه دارم ازدواجم نکردیم دیگه کجاشو بگم خواهر

چقدر ریلکسی حرص آدم و درمیاری

یعنی چی درخواست شوهرم بود

سیفون و بکش روشون گم شن همینجوری بی دلیل طلاقت داده با وجود بچه بعد میای میگی ناراحت میشن به لیوان آب خنک بخورن 

به هر حال خانواده شوهر سابق ، متاثر از این طلاق نیستن.دیگه چه ارتباطی باید باهاشون داشته باشی؟ یا خی ...

نه حامی نیستن مادرش دوساله مریضه بعد اون قضیه 

خواهرشم خیلی غصه میخوره روحیه ندارن 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
اسی فکر نمیکنی خودتو زیادی پایین اوردی اگر جدا شدی دیدارت چیه پس

خودمم گیج شدم 

آخه بحث پایین اومدن و اینا نیست اونا هنوزم محبت و احترام دارن بهم همسر سابقمم همینطور کلا همشون منو دوس دارن ولی یچیزی جور در نمیاد انگار 

دوستم میگفت برات دعا نوشتن 

رفتم با ترس و لرز پیگیری کردم گفت برات طلسم گذاشتن 

من باور ندارم اینچیزا رو ولی خب همه چی عجیبه

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه