2777
2789

من موهامو ۳ صفر گذاشتم رنگ 💩 شده تر خورده تو موهام حالا دوست دارم موهامو دکلره کنم پایینشو اما میترسم  چکار کنم بی آسیب باشه؟من همیشه تو خونه دکلره میکنم نمیسوزه اصلا خوشگله دکلره پایین مو؟

😭😭موندم چکار کنم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

خب زشت میشه که دورنگ بشهه لاقر کل موهات دکلره کن من همیشه تو خونه دکلره میکنم

چکار میکنی آسیب نبینه؟

میخوام دکلره کنم عروسکی بشه

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر دکلره خارجی و آبی و اکسیدان ۹ درصد ۳۰ دقیقه هم بیشتر رو موهات نباشه پاکش کن دوباره شارژش کن

مرسی به پایه میرسه دیگه؟هر ۳۰ دقیقه چکش کنم؟

پودر دکلره خارجی و آبی و اکسیدان ۹ درصد ۳۰ دقیقه هم بیشتر رو موهات نباشه پاکش کن دوباره شارژش کن

بعد یه چیز دیگه من الان شامپو رنگ مشکی زدم اثرش که رفت میتونم دکلره کنم؟

میتونی ریمور  کنی ولی من تا حالا انجام ندادم تجربه ندار

م

ولی خب در کل اگر بخوای دکلره کنی اونجوری که میخوای به پایه نمیرسه  و واریاسیون یادت نره زردی موهات بگیره 

میتونی ریمور کنی ولی من تا حالا انجام ندادم تجربه ندارمولی خب در کل اگر بخوای دکلره کنی اونجوری که ...

واریاسون بنفش؟

وااااای چرا آخه

اون خیلی سخت از مو میره 

اگه هم پایینشو فقط دکلره کنی خط می‌افته 

بعدش هم اگه دکلره کردی اصلا اکسیدان 9 درصد استفاده نکن موهات میسوزه 

اکسیدان 6 درصد استفاده کن

یکم هم شامپو بنفش بریز تو ترکیبت 

هزارمین کاربری 😬😬😬 
میتونی برا تنوعیه مسی پاییزی بخری مسیش کنی پاییز نزدیکهمیتونی دودی زیتونیش کنیفندقی و شکلاتی هم رو پ ...

دلم دکلره میخواد آخه