2777
2789
عنوان

من جدا شدم اما خواهر شوهرم میگه فردا بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 412650 بازدید | 607 پست
چه حیییفچرا جدا شدین؟

دروغگو حقه باز بد دهن بشدت دست بزن اصلا اعل زندگی نبود همش دنبال موقعیت بود یکیو بتیغه تعادل روانی هم نداشت یلخظه خوب بود یلحظه یجوری بد ذات میشد برای همه فامیل خودشیرینی میکرد خودش نون نداشت بخوره میرفت برا فک و فامیل اونم دخترا لباس قرض میکرد میبرد براشون کمثلا بگن چقد تو خوبی ن بگی اهل خیانت بود ن فقط اینحوری میخواست خودشو خوب نشون بده فحش میداد خیلی بد اصلا نگم برات روح و روانمو داغون کرد

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود قضاوت کزدی، اونا از موضوع خیانت خبر ندارن، تا چند وقت پیش خودشم نمیدونست که من‌میدونمعزت نفس بال ...

واقعا بهتون تبریک میگم ب صبوری و عزت نفس و اینکه همدل و همراه بودید ک تا الان مادر خانم سابقتان آنقدر هواتونو داره و اینو مطمئن باشید ک جسته گریخته خودشون خبر دارن از ماجرا وبیشتر این حسن خلق از مردم داری شماست و گرنه هر خانواده ایی خودش دسته گلاش رو میشناسه

هرگزززز به هیچ وجه خونت رو ادرس نده و نگواگر خیلی اصرار داره بیرون یه مکان شلوع مثل پاسازی کافه رستو ...

میگه سر خونه زندگیشه

شوهرش میاد کولرش رو راه میندازه

پس چطور خواهرشوهر ادرس نداره؟

جدی نگیرش فیکه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
از صفحه اول خوندم تا اینجاتنها نتیجه ای که تونستم از حرفات بگیرم این بود کهشوهرت دلش پیشت نبوده بچه ...

درست و کامل گفتی دوست عزیز

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

میدونی من یکم فیلم و تخیلات روم اثر میزاره بد بینم

نکنه توی خونت مواد جا ساز کنن 

یا بندازنت تو تله؟🫠

مواظب باش اصلا با اینا قطع ارتباط کن 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
تأ به حال ندیده بودم یکی‌ یه ماشین رو بفروشه ولی‌ بابت بیمه هنوز ماهیانه پول بده، کار شما دقیقا هم ...

👏👏👏👏👏👏

این راه هارو رفتم بازم پیگیرن

اصلا تعارف خونن رو نکن.

باهاش تو کافه قرار بذار

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
یکی درکم کرد 🫂

عزیزم برادر منم جدا شد..خانمش خواست..بی دلیل و بی بهونه

برادرم بعدا مجدد با یکی دیگه ازدواج کرد 

ما اما هنوز همونو دوسش داریم و هنوز باهاش رفت و امد داریم خودشم ب شدت ب ما علاقه داره و برای همدیگه هدیه هم میگیریم و شب هم میخابه خونمون

من که جونم بهش بنده انقدر دوسش دارم.مثه دوتا رفیق دوتا خاهر.تازه بچه هم نداشتن

چشم به راه...