2777
2789
عنوان

من جدا شدم اما خواهر شوهرم میگه فردا بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 412637 بازدید | 607 پست

به نظرم اگر با همسر سابقت قرار گذاشتی، حرف دلتو رک و راست بهش بگو. در مورد آینده ی دخترتون هم حرف بزن و اینکه هرچقدر بچه بزرگتر بشه، درکش از رفتارهای پدر و مادر بیشتر میشه. بهش بگو که دوسش داری ولی نمیشه بیشتر از این منتظرش بمونی. ازش بخواه اگر واقعا نمیخواد به زندگیتون برگرده روابط خودش و خانواده اش کم بشه تا شما با شرایط کنار بیای و به یه زندگی جدید فکر کنی

کج کلاه خان یارمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگر با همسر سابقت قرار گذاشتی، حرف دلتو رک و راست بهش بگو. در مورد آینده ی دخترتون هم حرف بز ...

دقیقا همه حرفامو میخام بگم بهش

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
شما زن اول خواستگار اون یکی تاپیک پربازدید هستی احتمالا😂میگفت خواستگارم میره خونه همسر سابقش کاراشو ...

به نکته ی خوبی اشاره کردی🤔🤔🤔🤔🤔🤔

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
سر زندگیم موندم قضاوت نکن زود شوهرمم بلده خونمو دیروز اومد کولرمو درست کرد

این چطور طلاق گرفتنیه😭

چرا شوهرتون درخواست جدایی داد؟ 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت