2777
2789

همه ی گوشی ها فرقی نداره قدیمی ها هم دارنش 

بزنید تنظیمات گوشیتون SOS

حالت اظطراری گوشیتون رو میاره که طرز استفادشم خوده گوشی یاد میده 

وقتی تو دردسر افتادید به مخاطبین اظطراری که براش مشخص میکنید لوکیشنتون رو درجا میفرسته و به شماره ۱۱۰ هم معمولا بعضی گوشی ها زنگ میزنه 

بعضی از گوشی ها فیلم و ضبط صدا هم انجام میدن 

پس اگه نتونستید یا متوجه نشدید حتما حتما تو اسرع وقت اینکار رو انجام بدید 

شادی روح الهه حسین نژاد صلوات🌹

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
تو خارج از ایران هم جواب میده؟

بله

میتونید شماره پلیس کشور مورد نظرتون رو وارد کنید یا به کسی که میتونه اونجا به فعال کردنش بهتون کمک کنه کمک بگیرید 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم فردا با دوستاش اکپی مسافرت میره نگرانشم

نگران نباشید 

حتما حتما اسپری فلفل یا چیزی همراهشون باشه 

و لایو لوکیشن براتون بفرستن 

وحتما بگید SOS گوشی رو فعال کنن 

حتما حتما این کارهارو انجام بدن