2777
2789
عنوان

تست زدن از رو پی دی اف

308 بازدید | 26 پست

بچه ها امسال مدرسه شهریه ها رو وحشتناک برده بالا

واسه همین واقعا بودجه جواب نمیده که واسه یه سری درسا کتاب تست بخرم

دست دوم یا چاپ قدیم نمیخوام ، چون به چشم دیدم چقدر کتابا تغییرات داره و بعضی وقتا کلا فرم درسنامه و تست ها عوض میشه

منبع اول اکثر درسا رو چند وقت پیش خریدم ، ولی واسه منبع دوم حقیقتا جیب مبارک پاسخگو نیست

به سرم زده از اپلیکیشن گاجینو یه اشتراک بگیرم واسه دسترسی به کتاباش

و یه تعداد کتابا رو هم از پی‌دی‌افش رو از فیدیبو بخرم ، خصوصا خیلی سبز و مهروماه

قیمتش خیییلیییی کمتره ، مثلا کتابی که من 700 خریدم اونجا الکترونیکش 100 تومنه (کاملا حلال و قانونی با رضایت ناشر و نویسنده‌س)

و خب دائمی نیس که چشمام اذیت بشه چون همونطور که گفتم یه سری منبع خریدم ، درسنامه رو هم از اونا میخونم اکثرا

شاید روزی 2 ساعت بخوام با پی دی اف کار کنم که اشکالی نداره ، با لب تاپ استفاده میکنم و عینک بلوکات میزنم

به نظرتون منطقیه؟

من همینکارو کردم فشار چشمم رفت بالا بینش باید وقفه بندازی و استراحت کنی

من روزی ۱۴ ساعت از گوشی استفاده میکنم🥲😂

فک نکنم با ۲ ساعت مشکلی پیش بیاد

چشمام عادت داره

عجیبه که سالهاست شماره چشمم تکون نمیخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی ۱۴ ساعت از گوشی استفاده میکنم🥲😂فک نکنم با ۲ ساعت مشکلی پیش بیادچشمام عادت دارهعجیبه که سال ...

شاید باورت نشه منم صبح تا شب سرم تو گوشی‌ عه

ولی تا شروع ب درس کردم و همون دوساعت از پی دی اف میخوندم فشار چشم گرفتم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

شاید باورت نشه منم صبح تا شب سرم تو گوشی‌ عهولی تا شروع ب درس کردم و همون دوساعت از پی دی اف میخوندم ...

عه

عجیبه 

من زیاد با لب تاپ درس میخونم ، جزوه گاهی شب امتحان میخونم

امسال کلاسامم آنلاین بود کلا

اوکی بودم 

البته عینک بلوکات خیلی مهمه 

واقعا از خستگی چشم جلوگیری میکنه

من امسال چون پشت موندم کتاب جدید نگرفتم دو سه تا منبع که نیاز بود همینکار کردم 😂 کنکورمم خوب شد:) نترس برو جلو

برا نهاییا منم دعا کن تموم شه کار

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
عهعجیبه من زیاد با لب تاپ درس میخونم ، جزوه گاهی شب امتحان میخونمامسال کلاسامم آنلاین بود کلااوکی بو ...

اره حتما استفاده کن

قطره اشک مصنوعی هم هرچند وقت یبار بریز 

ایشالا که موفقی

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

من امسال چون پشت موندم کتاب جدید نگرفتم دو سه تا منبع که نیاز بود همینکار کردم 😂 کنکورمم خوب شد:) ن ...

خداروشکر عزیزم💚

ان‌شاءالله که همه چی عالی پیش میره

منم فردا امتحان آخرمه ، نابود شدم دیگه🥲

خداروشکر عزیزم💚ان‌شاءالله که همه چی عالی پیش میرهمنم فردا امتحان آخرمه ، نابود شدم دیگه🥲

چندمی؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
ورودی دوازدهم ان‌شاءالله🥲

عزیزممممم موفق باشی سفت و سخت بخون که خدای نکرده مث من پشت نمونی همون سال اول قبول شی

عزیزممممم موفق باشی سفت و سخت بخون که خدای نکرده مث من پشت نمونی همون سال اول قبول شی

مرسی🥲💚

ان‌شاءالله از هفته آینده قراره شروع کنم🥲

خیلی عقب افتادگی دارم که باید جمع بشه🥲