2777
2789
عنوان

سر بچم داد زدم اعصابم خورده

188 بازدید | 9 پست

عذاب وجدان گرفتم 

یک سال ۳ ماهشه ظرفامو میشکوند یا هرکاری میکرد داد نمیزدم ولی از ظهر هی گریه میکنه نق میزنه بهونه میگیره هی گفتم عزیزم فدات شم بغلش کردم نازش کردم ول کن نبود یهو بعد چند ساعت تحمل کنترلم رو از دست دادم داد زدم اونم ساکت شد و زود خوابید

اعصابم خورده الان 

خودم وقتی میدیدم کسی بچشو دعوا میکنه قضاوتش میکردم و سرزنش میکردم ولی واقعا رفتارش غیر قابل تحمل بود امروز به هیچ صراطی مستقیم نبود 😭😭😭

از ظهر هم مدام زنگ میزنم شوهرم بیاد کمکم کنه نگهش داره گفتم دارم دیوونه میشم امروز از دستش اونم رفته با داداش جونش برای کارگرای داداشش غذا ببره و سر بزنه به اینو اون . هی گفت میام ولی هنوز که نیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دنبال بیرون رفتن و بازی کردنه .خونه بمونه همینه

اره بیرون میبردمش هر روز ولی چون قراره چند روز دیگه اسباب کشی کنم نمیتونم 

درست میگی روزایی که بیرون نمیریم خیلی بد اخلاق میشه